Forumet - Blir ni stressade av telefonen och sociala medier?

Blir ni stressade av telefonen och sociala medier?

9262 2 73

Det är något som händer hela tiden, antingen på telefonen eller på datorn. Aldrig kan man slappna av och bara vara, jag har kommit fram till att det stressar mig något otroligt.

 Vissa kvällar (som idag) vill jag bara dra ut internet och stänga av telefonen, men det slutar alltid med att jag slår på allt efter ett par timmar, även fast jag tycker det är jobbigt. Hur brukar ni göra för att slappna av helt? Är ni lika skadade som jag är?Blir ni stressade av telefonen och sociala medier?

Senast ändrad 21 Aug 2013, 17:27 av André Vifot Haas

Spana också in:


mrman:
Det som är jobbigt med dagens teknikutveckling. Att man känner behovet av att vara informerad och stressen det medför.
Mmm, och ändå orkar jag typ inte svara på något. 
Jag är en sån som skiter i att svara på sms för att jag glömmer/inte orkar. Men jag vill ändå se om det kommit sms eller samtal, även om jag inte kommer svara.

Nope, som tur är. Men väl medveten att detta är ett fenomen som är lätt att drabbas av!

Har varit stressad i samband med internet och dator en gång i tiden. När jag var 14-16 år och hade en riktig period av CS-spelande. Spelade så jävla mycket. Kunde inte vara utan datorn en dag, bara för att mina rankningar och stats skulle bli sämre men även känslan att "fan då går de andra om mig" var så stark som spelade som fan.

Tur att man har vettiga föräldrar som sade till på allvar så la ned spelandet. Får tacka dem för att jag öht klarade skolan, eftersom jag var så jävla beroende av CS! 

(7000 speltimmar på 4 år, så mycket spelade jag CS när jag spelade som mest. Det motsvarar lite drygt 9mån av rent CS-spelande)