Forumet - blir våldtagen behöver lite råd

blir våldtagen behöver lite råd

1922 0 10
Tråden har 10 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Om du skriker och gråter bör han inte tolka det som att du vill ha sex. Och nej, det är inte ditt fel. Dock är det du som kan bestämma om det ska upphöra, därför tycker jag du ska göra en anmälan och sluta träffa snubben.
Om din bror tror att du gillar det så är han minst sagt i behov av psykisk vård, han är en fara för samhället då och borde inte få gå lös. Du måste anmäla eller söka hjälp hos någon stödorganisation.
Anmäl det till polisen. Finns även mycket hjälp/stöd att få från diverse organisationer. 

Och nej, det är inte ditt fel. Hur killen tolkar det vet jag inte, men om han tolkar det som om du gillar det måste han vara sjuk i huvudet. 

Spana också in:

Prova snacka med honom, berätta hur du känner och välj ett tillfälle där han inte kan göra saker mot dig. Jag tycker att du borde anmäla, spelar ingen roll om det är din bror. Jag blev misshandlad av min egna pappa och jag anmälde honom. Ibland så måste man göra saker som kanske känns jobbiga. Din bror borde veta bättre, och han behöver hjälp. Annars så kan du hota med att anmäla om han någonsin rör dig igen. Jag hoppas verkligen att det löser sig, du är starkare än vad du tror Hjärta