Forumet - Blivit ovän med min "bästis" för en kompiskram?

Blivit ovän med min "bästis" för en kompiskram?

431 0 16
Jag har blivit "osams" med min vän. Han skickade nyligen ett sms till mig: "Jag har inte svarat för att jag tyckte det du gjorde sist du var här var obehagligt och jag mår jättedåligt av det" alltså som ett svar till ett sms jag skickade till honom om en frågan varför han har inte svarat på mina sms och "telefon" på en hel månad.

"Wall of text"
Jag tror att det som jag gjorde var att jag gjorde en kompiskram och hans mamma såg det och (mamman) skällde på mig, sa till mig att det fick han känna sig obehaglig och att jag skulle inte göra det igen.
Efter att hon gick iväg, så sa min vän att det gjorde ingenting och visste inte alls varför hon sa så.
Grejen var att min självkänsla blev helt knäckt utav det ( att hon skällde på mig), så jag var ledsen under hela dagen jag var hos honom, jag ville säga att jag var fortfarande glad över att jag fick vara hos honom men kunde inte, så knäckt var jag. Och det syntes tydligt och jag misstänker att det var det som fick han känna sig må jätte dåligt.
Händelsen inträffade för en månad sen och han har fortfarande inte kommit över det (jag har inte kunnat träffa honom igen sedan dess)

Så tydligen kan en kompiskram förstöra en vänskap vid fel tillfälle..

"Wall of text slut"
Jag behövde skriva av mig lite, och det var lite skönt. (iaf unnade lite på smärtan över att ha förlorat en vän).

Min fråga är: Ska man "gilla" läget och gå vidare eller vad skulle ni göra i en sådan här situation?
Mejim:

Ska man "gilla" läget och gå vidare eller vad skulle ni göra i en sådan här situation?


Men shit.. en kram som förstör?
Är du bi- eller homosexuell som gör att han (eller snarare hans mamma verkar det som) tycker att det är obehagligt eller att det är obehagligt att två killar kramar varandra överhuvudtaget?

Jag skulle försöka prata om det med personen i fråga och ev med hans mamma och försöka förstå varför de tagit så illa upp av det.

Spana också in:

Knarko:

Är du bi- eller homosexuell som gör att han (eller snarare hans mamma verkar det som) tycker att det är obehagligt


Jag har inte sagt eller varit öppen om det, men ja jag är bi-sexuell. Så det kunde hon inte vetat om så jag antar bara att hon försökte lära mig "sunt förnuft" eller något.

Knarko:

Jag skulle försöka prata om det med personen i fråga


Han skickade ett sms till och sa att han vill ta en paus från mig och jag skickade nu ett sms till honom om frågan vad han tyckte var obehagligt(en kram verkar bara för löjligt för att vara anledning) och varför han tog så illa upp utav det.

Var det så du menade att jag skulle göra eller gjorde jag helt fel nu?
Mejim:

Jag har inte sagt eller varit öppen om det, men ja jag är bi-sexuell. Så det kunde hon inte vetat om så jag antar bara att hon försökte lära mig "sunt förnuft" eller något.


Tror att dom anade det, känner man sin kompis bra så är det faktiskt rätt lätt att se igenom den när någonting "inte stämmer"

för övrigt så brukar alla killar jag känner krama varandra, kan nog bli lite stelt mellan vissa. Det är inga "kärleksfulla kramar" eller kramar som tjejer brukar ge till deras kompisar utan en snabb, enkel kram med en klapp på ryggen. vissa kramas nästan aldrig, endast när en ska åka bort en längre tid medans andra ger en handskakning & sedan snabb kram och klapp på rygegen varenda gång de träffar på varann.
Verkar helskumt att han skulle bli upprord over en kram - de killar jag kanner kan krama varandra, tror inte det ar nagot du borde behova be om ursakt for. Bi eller inte sa vet val kan, nu om han ar din "bastis" att ni bara ar vanner och att du gav honom om en kram just darfor och inte for att du stoter pa honom!

Men mamma sa att det skulle fa honom att kanna sig obekvam? Kanske vet hon nagot fran nar han var yngre, typ att han inte gillar narkontakt eller sa? Men det later ocksa lite konstigt.

Hoppas det loser sig!
Låter ju helt sjukt att en snubbe skulle vilja sluta umgås bara för att man ger han en kram!?

De flesta av mina killkompisar kramar varandra ofta, i skolan, om man springer på varandra på stan, på fotbollen om nån gör mål etc. Det är ingen big deal enligt mig. Hade du kysst honom hade det kanske varit annorlunda..

Men vad var det hans morsa flippade över då? Det är ju verkligen inte normalt att skälla ut sin sons polare för en kompiskram. Har han typ blivit traumatiserad som barn och gillar inte fysisk kontakt eller vad är det som händer?