Forumet - Blodpropp i benet! :/

Blodpropp i benet! :/

11266 0 48
Jag är nästan säker på att jag fått en blodpropp i benet! Jag märkte det efter att jag duschade men kollade inte på benet för det brukar göra ont när jag rakar benen för jag rakar såååå hårt så det ska bli babylent så ingenting mer med det, nu kollar jag och det är ett fult blåmärke, större än en femkrona, och en "knöl" i!!!! Jag har inte skadat mig...? Fan, fan fan!

Vad ska jag göra!? Det gör ont när jag rör där. Jag kan inte gå till akuten nu för jag ska ut! Kan jag vänta tills imorgon bitti? Åh, nu känns det som jag känner det utan att röra. Kanske inbillar mig... Vad händer om man dricker alkohol med en blodpropp i benet?

Skynda svara [cry]

Spana också in:

"Risken för blodpropp ökar om du varit stilla en längre tid, tagit p-piller eller östrogen, är överviktig eller äldre. "

Jag tar inga p-piller eller östrogen, är inte överviktig eller äldre? Äter inte ens skräpmat är hur jävla nyttig som helst varför ska JAG åka på det här för!??!?!
Angelize:

Vad ska jag göra!?


Akuten

Angelize:

Kan jag vänta tills imorgon bitti?


Absolut inte. Eller du kan vänta tills imorgon, men du bör inte det. Så viktig är inte en utekväll. Dessutom lär det ju bli lagom roligt när du går runt och har ont och nojar dig för skiten hela kvällen.
oggelgoggel:

Tromboflebit

En tromboflebit är en inflammerad blodpropp i ett ytligt blodkärl, oftast på benet. Detta är helt ofarligt.


Det är det där jag har! angelize, jag hade EXAKT samma symptom som du bara för några DAGAR sedan. jag fick panikångest och dagen efter kunde jag inte ens GÅ, så jävla ont gjorde det! det blev svullet och mina vader kändes som två bollar, gick till sjukan och jag har tromboflebit! så gå till vårdcentralen imorron.
"Kvinnas ben fick amputeras efter missad blodpropp" [chocked][cry][shake]

Tror fan det är en blodpropp för man kan få det om man röker/är stressad och så... Men jag väntar ändå tills imorgon, eller blir det värre ikväll så får jag väl gå dit. Hoppas bara inte att alkohol kan göra att man dör om man har en blodpropp kanske struntar i att dricka. Uppdaterar denna tråden sen hej då