Forumet - Blodpudding på människoblod

Blodpudding på människoblod

3428 2 69
Satt och drack öl med lite vänner häromkvällen och diskuterade möjligheten att göra egen blodpudding, bokstavligt talat. Hittade lite historier på nätet, men inget som talar till dess nackdel egentligen om man vill pröva. 

Om vi utgår från att vi alla intresserade (typ tre personer) ser till att gå till blodcentralen först för blodprov och ser till att det är lugnt på smittofronten, finns det några egentliga risker med det hela? Vi har halvt övertalat en vän som är läkare att se över hela proceduren, så det lär ju bli så kliniskt det kan bli i ett kök. 

Vad bör man oroa sig för? Någon som har tips på roliga andra rätter man gör med blod? Lär inte bli några större mängder oavsett, tror vi tänker oss typ tre deciliter per person.
alltså... nä. alltså. nej nej nej jag tycker det här är så äckligt. Det här slår fan mycket. nej nej nej nej nej nej nej nej. Nog för att min blodrädsla har blivit så sjukt mycket bättre de senaste två åren men alltså nejj. Jag vill inte vara i den här tråden mer hej

Spana också in:


reben: e väl bättre det än att ni tar från en gris
ah fast d är ju 1 biprodukt så lika bra att ta vara på grisarnas blod om man ändå äter kött!

ont mådde illa innan jag läste detta och mår ännu mer illa nu. har ej hört något om att det skulle vara svårt för kroppen att bryta ner ngt enzym eller så, men d känns å andra sidan inte osannlikt att det skulle vara så, är ju inte direkt ngt normalt eller önskvärt att vi ska kalasa på varandra, så kroppen har väl inte direkt utrustat sig för d eller vad man ska säga...