Satt och drack öl med lite vänner häromkvällen och diskuterade möjligheten att göra egen blodpudding, bokstavligt talat. Hittade lite historier på nätet, men inget som talar till dess nackdel egentligen om man vill pröva.
Om vi utgår från att vi alla intresserade (typ tre personer) ser till att gå till blodcentralen först för blodprov och ser till att det är lugnt på smittofronten, finns det några egentliga risker med det hela? Vi har halvt övertalat en vän som är läkare att se över hela proceduren, så det lär ju bli så kliniskt det kan bli i ett kök.
Vad bör man oroa sig för? Någon som har tips på roliga andra rätter man gör med blod? Lär inte bli några större mängder oavsett, tror vi tänker oss typ tre deciliter per person.
alltså... nä. alltså. nej nej nej jag tycker det här är så äckligt. Det här slår fan mycket. nej nej nej nej nej nej nej nej. Nog för att min blodrädsla har blivit så sjukt mycket bättre de senaste två åren men alltså nejj. Jag vill inte vara i den här tråden mer hej
NEJ BARA NEJ
NEJ
OK JAG GÅR NU
Fingerprints: nä.
Fingerprints: nej nej nej
Fingerprints: nej nej nej nej nej nej nej nej
Fingerprints: nejj
Fingerprints: NEJ BARA NEJ
Fingerprints: NEJ
Fingerprints: Jag vill inte vara i den här tråden mer hej
.
Fingerprints:
alltså... nä. alltså. nej nej nej jag tycker det här är så äckligt. Det här slår fan mycket. nej nej nej nej nej nej nej nej. Nog för att min blodrädsla har blivit så sjukt mycket bättre de senaste två åren men alltså nejj. Jag vill inte vara i den här tråden mer hej
Jag som tänkte bjuda på't om du har vägarna förbi Malmö igen snart.
Edinburgh:
Jag som tänkte bjuda på't om du har vägarna förbi Malmö igen snart.
eh nä juste, jag kan inte komma då.
Fingerprints:
eh nä juste, jag kan inte komma då.
Måste inte äta.
Men srsly, on topic plz. På något diskussionsforum pratade någon om något enzym i människoblodet som vi inte kan processa riktigt. Har ett svagt minne om att man pratar om något liknande i filmen Fight Club. Någon som har koll på hur det där funkar?
Intressant och avantgarde och dekadent, Wiemarrepubliken.
ser ej hur det är spännande, grisblod har ju en hel del gemensamt med människoblod.
räknas det som kannibalism att äta blodpudding som är gjort på människoblod?
e väl bättre det än att ni tar från en gris
Ja det är dåligt att äta det. Men forskare är så dåliga så dom har inte kommit på det än. Och ingen här kommer att tro på mig heller. Så strunt i mig bara..