Aviseringar
Rensa alla

Blodtrycksfall


Ämnesstartare

Hej, hur snabbt kan det ta innan man får blodtrycks fall om man ligger på normalt?? Detta är en sak jag undrat jätte länge av någon konstig anledning? Men om man skulle sluta äta allt inte ens dricka vatten, skulle blodtrycket sjunka samma dag? Jätte weird saka ty fråga men om någon vet hit Me up! Haha


   
Citera

Olika från person till person


   
SvaraCitera

Blodtrycksfall har så vitt jag vet inget med matintag eller vätskebrist att göra utan blodtrycksfall som visar sig med att det svartnar för ögonen när man reser sig snabbt från liggande läge, vilket beror på att blodtrycket plötsligt sjunker kraftigt och blodtillförseln till hjärnan minskar tillfälligt, kan bero på lågt blodtryck. Detta är "mer eller mindre" fullt normalt men kan som sagt visa på att personen har lågt blodtryck i allmänhet. Man kan vanligtvis motverka detta genom att vara fysiskt aktiv och motionera regelbundet.


   
SvaraCitera

Jag har svullna fötter när det är som varmast, kan inte gå i skor då. Har aldrig slocknat för mig men behöver äta mer grönsaker, mer broccoli. Fick tabletter för det en gång. Funderade ett tag om jag hade socker sjuka men nu känns det bra. Känner inte om jag är kall.


   
SvaraCitera