Forumet - blöder när han pullar mig, farligt??

blöder när han pullar mig, farligt??

10580 1 20
Har problem så det bara smäller. Blev tillsammans med min pojkvän för någon månad sen och ibland när han pullar mig så börjar jag av någon anledning blöda. Detta har hänt 2-3 gånger. Han gör det ganska hårt men inte så det gör ont. Vi trodde först att jag hade ett sår och lät de vara i en vecka men jag började till sist blöda iaf. Sen väntade vi i 2 veckor men jag började ändå blöda till sist ändå. Och sist jag blödde fick jag ont i nedre delen av magen. Kan detta vara farligt? Ska jag oroa mig för något eller vad ska jag göra?

Spana också in:

Det har att göra med att Slemhinnan spricker(får små bristningar) om den inte är våt och man trycker in saker för våldsamt. Tror att han har fel teknik och bara är våldsam därför. Det är vanligt, något de allra flesta tjejer har upplevt.
Det är ju själva poängen med förspel.

Han måste kanske börja med att kyssa dig på halsen, smeka dina bröst och så lite sakta innan han pullar, så att du hinner bli våt
Han borde ta det mer försiktigt i början och testa kom-hit tekniken med ett pekfinger så långt upp på slidväggen han kan komma. Då stimulerar man G-punkten. [y]
ceka92:

Sen tror jag att det är väldigt troligt att ringar och naglar är en förklaring till varför du fortsätter blöda, förutom att han borde göra det lättare om du inte är jättevåt. Det finns personer med särskilt känsliga slemhinnor.


Vad duktig du är på slemhinnor och sånt![smile]