Forumet - Blöder när jag skiter

Blöder när jag skiter

6329 0 49
Tja Jag har ett problem men innan jag beskriver mitt problem så är det väl bäst att ni får lite bakgrunds information.


Ålder: 16
Vikt: 100kg (Har gått upp runt 10kg per år i 3 år kanske)

Flyttade för runt ett år sen och efter det gick jag upp ganska mycket. Inga kompisar i närheten och satt bara vid datorn i stort sett. Åkte in till sjukhus i maj eller något för att jag hade brutalt ont i magen och förmodligen var jag förstoppad. Fick någon skit i röven och det sprutade ut. Det hände igen i sommras och exakt samma men denna gången åkte jag inte in till sjukhuset. Jag lät det va och gick och sket men det släppte inte riktigt då. Släppte efter jag hade spytt upp hela min mage samma som i maj.

Anyways jag fick Hemorrojder och det var ett problem i ett litet tag. Berättade för mina föräldrar och dom ville uppsöka en läkare men det ville inte jag. Det löste sig själv och försvann. Trodde jag, det gick(verkar det som) ifrån externa hemorrojder till interna. Jag kan knappt skita utan att få ont och det svider som om du har varit i thailand och ätit det starkaste du kan hitta. Blöder också.

Jag har inte sagt att det har kommit tillbaks till mina föräldrar än.. Lite Tabu att prata om sånt här känner jag.

Tips?

Spana också in:

MoaGun:

Vadå nä?
Känner en kille som är 1,90 lång & vägar omkring 100 kg, inte är han överviktig. Men visst, TS kanske är överviktig, hans ev problem, hade inget med hans fråga att göra, har man inget vettigt att skriva går det att låta bli.


Han har skrivit sin längd i annan tråd, han är överviktig.
isola:

Han har skrivit sin längd i annan tråd, han är överviktig


MEN och? Vem bryr sig? Är väl hans problem? Varför tjata & hacka på honom för det?Floppsen:Klart han är tjock, varför skulle han annars skriva vikten?


Jadu, jag vet inte. Men han skrev ju inte tråden pågrund av att han var överviktig? Har ju lixom inget med saken att göra.Blivande_japan:


Jo, det går.
MoaGun:

Jadu, jag vet inte. Men han skrev ju inte tråden pågrund av att han var överviktig? Har ju lixom inget med saken att göra.


Jag är inte överviktig å kan skita normalt. Är skiter onormalt.

Inte fet = Skiter normal

Han ≠ Skiter normal

dvs

Han ≠ Inte fet

med andra ord

Han = Fet
MoaGun:

MEN och? Vem bryr sig? Är väl hans problem? Varför tjata & hacka på honom för det?


Han måste ju förstå att han ska ta tag i sina problem och inte vänta tills alla roliga följdsjukdomarna knackar på, eftersom hans föräldrar inte bryr sig tillräckligt mkt för att uppmärksamma hans problem och tvinga iväg honom till läkaren.
Men självklart ska man inte reta och hacka på folk.
Floppsen:

Jag är inte överviktig å kan skita normalt. Är skiter onormalt.

Inte fet = Skiter normal

Han ≠ Skiter normal

dvs

Han ≠ Inte fet

med andra ord

Han = Fet


Behöver inte alls bero på att han är överviktig, om det var det du försökte säga. Men visst det kan göra det. Gå till läkaren är nog en bra början, hur som.