Forumet - Bloggar du på Scandalbeauties?

Bloggar du på Scandalbeauties?

14783 0 13
För er som inte vet vad Scandalbeauties är så är det Sveriges största nätmagasin för män mellan 18-30 år. Där finns flera Glamourmodeller samt vanliga tjejer som bloggar om allt mellan himmel och jord. Enda skillnaden är att de tar bilder på sig själva, mer eller mindre nakna och lägger ut på bloggen. De mest utmanande bilderna blir sk "VIP-material" som man får betala via ett sms för att se. Man kan välja att prenumerera på VIP för en enskild tjej eller att köpa sk "VIP-GULD" som är lite dyrare, men å andra sidan får man se alla tjejernas VIP-material. Endast tjejer är välkomna att blogga på sidan.

Beklagligt nog finns det många prenumeranter som sparar ner bilderna och lägger ut dem gratis på Flashback för folk som är för snåla för att betala.

Jag undrar nu kort och gott ifall det finns några tjejer som är medlemmar här som bloggar där eller ev skulle kunna tänka sig att börja. Eller kanske om någon har gjort det tidigare, men slutat.

Jag kommer inte att länka till sidan då det tydligen kan misstolkas för reklam, men om ni skulle vilja titta närmare på den så har ni ju alltid google, om ni inte redan vet vad det är för sida.

Spana också in: