Forumet - Bloggnörd?

Bloggnörd?

367 0 15
Ett representativt urval:
1. http://hyperboleandahalf.blogspot.com
2. http://thedailywtf.com
3. http://lambda-the-ultimate.org
4. http://katawashoujo.blogspot.com

Med andra ord: om du inte har någonting intressant (3), någonting underhållande (2) eller någonting konstigt/udda (4) att skriva om, eller är väldigt bra på att få din meningslösa vardag att framstå som intressant, underhållande och/eller konstig (och dessutom både är skicklig på MS Paint och att skriva,) så gör världen en tjänst och låt bli.

Om du tror att du är bra på att berätta spännande historier om din vardag, är skicklig på MS Paint och skriver bra gör du bäst i att låta bli ändå; du har garanterat fel. Om du vet att så är fallet, uppbackad av faktiska meriter (MVG i svenska C är inte en merit,) har du troligtvis fel ändå, men det är åtminstone inte ett brott mot mänskligheten att göra ett försök.

EDIT: och korrekturläs alltid innan du publicerar så slipper du redigera bort bisarra språkfel i efterhand.

Spana också in:

Eh, menade inte så mycket en blogg om mig själv utan om ett visst ämne... Dock aldrig, aldrig om kläder/mode med fucking "Dagens Outfit"

Anledning är att jag i min tristess-googling upptäckte att man kan tjäna pengar på en blogg om man får ihopa tillräckligt många läsare...

Jag vet, jag är ett kapitalistiskt svin. [blush]
Min ursäkt är att jag är en nyutflyttad student. Var snälla mot mig. [cute]
Fluorette:

Anledning är att jag i min tristess-googling upptäckte att man kan tjäna pengar på en blogg om man får ihopa tillräckligt många läsare...


för att få ihop tillräckligt många läsare behöver du vara sprängfylld av kreativitet. du är inte direkt ensam om att vilja få ihop tillräckligt med besökare för att tjäna en hacka. Mitt råd är: anmäl dig som timvikarie till en mataffär. Det ger bättre avkastning per timme nedlagt tid. + du är helt säker på att du får pengar för tiden du lägger ner.
Postorderhoran:

Mitt råd är: anmäl dig som timvikarie till en mataffär. Det ger bättre avkastning per timme nedlagt tid. + du är helt säker på att du får pengar för tiden du lägger ner.


Har redan jobb :( Därav tidsbristen till ett till. Men insåg att jag istället bara för att slösa bort de timmarna jag fastnar vid datan kombinera det hela med lite nytta också :P