Forumet - Bloggtråden

Bloggtråden

611 0 9
Jag vet inte riktigt om det här är rätt tråd, så en mod får gärna flytta den till rätt plats efter att jag förklarat idén.

Bloggfunktionen kommer ju att försvinna om några månader. Jag tycker att det är synd - det finns så många som inte är aktiva ute på forumet men aktiva som bloggare, och det finns många fördelar för dem att blogga här. Det vore synd om de försvann, och man inte längre kunde läsa deras bloggar.

Jag fick en spontan idé till detta alternativ: en tråd man kan blogga i:

Bloggare kan helt enkelt skriva sina inlägg här om de vill. Då får de reklam och uppmärksamhet för sina inlägg av hela forumet på samma sätt som nu, eftersom både foruminlägg och blogginlägg annonseras här i sidan ->

Jag vet inte vad som är en lämplig regel när det gäller kommentarer. Kanske det blir för rörigt med kommentarer? Kanske trådregeln ska uppmana folk att citera inlägget och pm:a bloggaren? jag vet inte.

Det är förstås ok bloggarna förkastar detta som en dålig idé. Jag bloggar trots allt inte här själv, och vet därför inte vad som är bra och dåligt i jämförelseavseende. Men jag tyckte att idén borde presenteras.

Det här är alltså inte en forumlek, utan seriöst menat.

Om någon tycker det är en bra idé kan den kanske bli den första av mina trådar som "klistras"! ;)

Spana också in:

kebu12:

Men va! Så du menar att alla fotoalbum med alla småbrudar kommer försvinna?!!!!!!


Precis så. Tänk dig det Kebu.

dazed:

Va? Vem har bestämt detta? OF5's bloggjävel är typ det som gör att man orkar logga in här var och varannan dag


jag förstår det. Jag hänvisar till framsidans "Superviktigt meddelande till alla Umare" för kritik av detta och utgår ifrån att du kommer att lämna sådan:

http://ungdomar.se/forum.php?thread_id=327702&page=1#12248222

I denna tråd ska vi försöka att inte gå OT, så diskutera bara eventuella trådregler här