Forumet - blyg..

blyg..

458 0 16
Jag ska träffa en kille till veckan på stan.. Men jag är hru blyg som helst så jag kommer typ skämma ut mig totalt det gör det inte bättre att jag stammar heller :(
jag och dendära killen vi tycker väldigt mycket om varandra :)
Jag vill ha lite tips hur jag kan göra så jag inte blir så blyg. Jag har aldrig kysst nån så jag är orolig över det! ;c
Shiich:

Men jag är hru blyg som helst så jag kommer typ skämma ut mig totalt det gör det inte bättre att jag stammar heller :(


ta det lugnt lilla du[smile]
han är nog lika blyg som du ska du se och tänker samma som du, du behöver inte oroa dig. Ni gillar ju varandra, eller hur? Han gillar dig och du gillar honom, det är inte svårt. Bara var dig själv och tänk inte så mycket på massa onödiga saker, det finns inget som kan gå fel, ni gillar varandra ju!
Du kommer fixa det! ta det bara lugnt så kommer det bli toppen!

Spana också in:

Åh, jag är oxå blyg och stammar. Har oxå varit sjukt nervös när jag ska träffa killar, men av någon underlig anledning stammar jag mycket mindre när jag är nervös än när jag pratar med mina närmsta vänner.

I alla fall, för att vara mindre blyg, mitt tips är att försöka låtsas att du inte är blyg över huvud taget. Försök intala dig själv att du är världens mest utåtriktade människa. Tänk vad du hade gjort och sagt om du inte var blyg lixom [smile] Sen när du väl är med honom, så ställ massa följdfrågor på det han säger om du inte kan komma på något eget att prata om. Ett tips till är att bara säga det som ploppar upp i ditt huvud, tänk inte hmmm .. ska jag verkligen säga det där? Han kanske tycker jag är konstig om jag säger det... Jag vet att jag själv ofta tänker så, men du framstår som mycket mindre blyg och roligare om du säger allt du tänker på istället för att gå runt och tänka på om det låter dumt eller inte [bigsmile] Lycka till [bigsmile]
Shiich:

Fick precis veta att killen som hållde på med mig, och jag md han är en player.. och att han redan ha en flickvän..


Heeey, han kan ju fortfarande gilla dig. Ni hade ju kontakt för att ni blev intresserade av varandra... fortsätt hitta kärlek:)

Dold text: Även om den kommer döda din mentalitet och din kärlekssyn