Forumet - blyg kille behöver hjälp!!!

blyg kille behöver hjälp!!!

647 1 1

hej.

Jag har sen tidigare haft lite svårt att få kontakt med tjej och har nu det också.

I förra veckan så började jag på universitet och det är så att jag började prata med en tjej som går i samma klass som mig. Och det är någonting med den tjejen jag har gjort att jag har gått o tänkt på henne hela tiden sen jag fick kontakt med henne.
Vi har pratat lite på plugget och hängt lite efter plugget på stan, men då har inte vi varit själva då har det varit andar personen från klassen med. 
Hon bjöd mig till hennes inflyttnings fest men tyvärr kunde jag inte gå eftersom jobbet hade ringt mig samma dag och frågat om jag kunde jobba den helgen så jag kunde inte få bort det passet.
jag önskade att jag kunde ha gått, vilket skulle vara ett bra tillfälle att lära känna varandra bättre.

grejen är att jag vet inte hur jag ska få henne att bli intresserad av mig. det jag har svårt med är att kunna prata med en tjej för att få henne att bli intresserad av mig. jag själv är en väldigt lugnt och tyst person bland ny människor, om det inte är redan en het stämning.

och när jag vill inte hamna i friendezone

Spana också in:

Om du redan har fått kontakt med henne så verkar det värsta vara över iallafall. Lite synd att du missade den där festen men du får säkert fler chanser. Flesta människor är blyga och har jättesvårt med det här att prata med folk, men tänk bara på att vara helt naturlig. Om ni alltid sitter med andra personer och pratar så se till att du sitter bredvid henne så kan du (eller hon om du har tur) börja prata. Fester dyker alltid upp men tycker inte att du ska förlita dig helt på det. Visst det kan vara lättare, men det funkar säkert lika bra på skolan också ska du se. Man måste bara släppa hela den här blygheten och ta mod till sig. Efter att du har kommit på några saker att prata om så kommer säkert konversationen att flyta på av sig själv. Hon är kvinna så funkar alltid att fråga saker om henne, typiska fruntimmer att alltid prata om sig själva :) Och då kan du säkert komma in med en kommentar då och då. Hoppas du slipper bli friendzonad och lycka till :)