Forumet - blyg tjej nervös komma ur sitt skal ny klass

blyg tjej nervös komma ur sitt skal ny klass

2668 0 28
Hejsan, började i gymnasiet vid augusti 09 och då började det . Jag började i en hel ny klass där jag kände en kille sen tidigare och jag kunde känna att det skulle gå dåligt . Jag har aldrig i hela mitt liv haft svårt för att prata , jag har alltid varit den öppna och roliga galna tjejen som hittar på massa och är väldigt pratglad.

Men när jag började i den klassen så gick det inte att prata som vanligt , jag pratade med ju killen då och då men det var ganska ytligt och när jag som väl pratade med mina klass kamrater var det om när börjar eller vilken sal. Jag var alltid tvungen att tänka för innan jag sa något och DET DÄR ÄR INTE JAG så jag bytte klass efter en månad , började i parallell klassen och jag kände mig mer bekväm i den här klassen än den andra men jag var fortfarande obekväm på ett sätt och det brukar jag inte vara.

Jag har kommit nära en tjej som jag nu jämt går med resten av klassen pratar jag med typ en gång per tredje veckan eller något ? Det är så konstigt , i alla mina tidigare klasser har jag alltid kännt mig bekväm och jag pratade jämt med mina klasskamrater och jag hängde aldrig enskilt med bara en person jämt utan i grupper då jag kände ALLA och nu så har jag blivit det motsatta . Men så väl jag träffar mina kompisar då är jag som vanlig , det är så himla tråkigt att jag kommer ta studenten med massa främlingar ohhh . Dom tror att jag är alltid tystlåten och tillbakadragen men det är jag inte alls . Det så konstigt att höra dom skratta tillsammans medan jag är tyst åhhh det är så himla irriterande att inte känna sig trygg i klassen !!!. JAG får nu ångest då jag ska har redovisning och jag som brukade älska redovisningar hatar jag det .

Åhhh den är jäkla klassen har förstört mitt liv . Om jag inte klickar med person vid första tillfället så brukar jag inte alls prata med personen och det betyder att jag kommer aldrig lära känna min klass EVER , jag hatar det ! . Jag brukade aldrig ha en klädesplagg två dagar i rad men nu skiter jag i det , nu har jag det två dagar i rad typ samma tröja i tvådagar men inte samma jeans ohh jag har ändrat totalt , fan vad deprimerande !!!![mad]

ÄNDRAT 2010-03-28 16:47

Dold text: slarvig styckesindelning //variabel
Okejvadåra:

Åhhh den är jäkla klassen har förstört mitt liv .


var samma för mig.

Okejvadåra:

Jag brukade aldrig ha en klädesplagg två dagar i rad men nu skiter jag i det , nu har jag det två dagar i rad typ samma tröja i tvådagar men inte samma jeans ohh jag har ändrat totalt , fan vad deprimerande !!!!


var likadan & är fortfarande.

Okejvadåra:

. Om jag inte klickar med person vid första tillfället så brukar jag inte alls prata med personen och det betyder att jag kommer aldrig lära känna min klass EVER


gjorde inte heller det
började röka & en wannabe kom ti mig, vi rökte tsmns & hennes polare börja snakka med mig.
fuckade upp deras liv haha.. Så det kan gååå

Spana också in:

Tack Variabel för din insats.

Okejvadåra:

fan vad deprimerande !!!![mad]


Oerhört deprimerande du... Jag ska inte uttala mig mer om ditt levnadssätt.

Har du prövat att sätta dig med några andra från klassen på t.ex. lunchen eller matten (ingen jobbar där ändå) och bara lyssna. När det dyker upp ett intressant ämne så släng in din kommentar eller åsikt. Vips så är isen bruten och inom kort kommer du lära känna alla.
du kan börja med att fråga dig själv om du verkligen själv vill umgås med de i din klass. för att ni går i samma klass behöver ni inte vara super bundis allihop jag menar att person kemin mellan dig och din klass inte riktigt funkar och därför tar du automatiskt en mer passiv ställning.
du behöver inte göra det till ett problem om det inte är det.
Men om du absolut vill umgås med dem så gäller det förmodligen att ligga i och visa sin sociala sida. hur det går till har jag ingen aning om då jag är en ganska så socialt desorienterad person i min mening.