Forumet - Blygdläpparna olika stora?

Blygdläpparna olika stora?

1612 0 28

Spana också in:

Vanilla:

ingen men det kanske är avtändande


Personligen tycker jag inte att fittan är speciellt "tändande" överhuvudtaget. Att exempelvis se en inzoomad bild på en fitta är ungefär lika tändande som en bild på en brödrost. Man måste se mer utav personens kropp, och helst känna den. Det är verkligen inte så att man endast fokuserar på underlivet hos någon. Men det är ju en viss skillnad om man slickar, som sagt. Blir man inte tänd medans man gör det kan man ju bli det efteråt på något annat sätt i alla fall.
kruxz:

ersonligen tycker jag inte att fittan är speciellt "tändande" överhuvudtaget. Att exempelvis se en inzoomad bild på en fitta är ungefär lika tändande som en bild på en brödrost.


Jag förstår vad du menar. Jag fattar egentligen inte att vissa killar låtsas att dom tycker om att fokusera på tjejens underliv. Själv tycker jag också att det är ganska motbjudande att se nära på. Men ibland är killar liksom lite envisa med att vilja gå ner på en. Frågan är ju om det är mest för min skull eller om han verkligen tycker om det... Skulle inte tro att någon egentligen gör det. Man gör ju det för den andra personens skull. Och jag njuter inte mest av att få oralsex så .. Då tjänar ingen på att han ska slicka mig^^ Haha bästa slutsatsen.