Forumet - Blyghet som påverkar min relation

Blyghet som påverkar min relation

426 1 12
Har träffat en kille, han är helt underbar å tar verkligen hand om mig. Problemet är att jag är för blyg när jag är med honom, detta gör att jag eventuellt inte kommer ha kvar honom inom kort. Han har sagt att blyga tjejer inte är något för honom å att det är lugnt om jag är det dom två första gångerna, men har träffat honom 4 gånger nu å är fortfarande jätteblyg. Allt bara står helt still när jag är med honom, rädd för vad han ska tycka å han ser nästan lite för bra ut vilket gör att jag blir ännu blygare. Om jag fortsätter såhär kommer han tappa intresset, brukar aldrig vara blyg å vill verkligen att han ska se hur rolig å speedad jag brukar vara när jag inte är med honom. Hur ska jag lösa det här? Har verkligen världens mest underbaraste kille framför mig, vill inte förlora honom pga att jag är blyg. Vill bli av med denna blygheten nu.. 

Spana också in:


Kontaktbygel:
Rädd att han ska tycka att jag är ful å hitta en annan, typ det. Sedan vet jag inte vad jag säga när jag är med honom, vågar liksom inte klänga på honom heller.
men om han gillar dig verkligen så kommer han inte tappa intresset bara för att du är blyg och om du var ful och han tyckte det så hade han inte ens börjat gå ut med dig så det finns ingenting att oroa sig överGlatt skålande