Forumet - Bodymods (bildtråd?)

Bodymods (bildtråd?)

6112 2 18
Tycker bodymods är så intressanta så posta bilder på era som ni har nu, samt så kan ni skriva vilka fler ni vill ha.

Mina (förlåt för stora bilder):
9ccbe94b-448d-488a-91b6-09a859ea545a.jpg
Septum, först va den 1,6 mm men töjde den till 2 mm nyss. Goalsize är 2,5-3mm.

DSC_0020.JPGDSC_0019.JPG
Töjda öron, just nu är dom 5 och 6 mm, har smycken upp till 16mm men är jävligt sugen på att gå upp till 25 mm. Vi får väl se hur det blir.


Vill ha tongue web, conch å nipplepiercing. Sedan en jävla massa tatueringar men de orkar jag inte rabbla upp för vet knappt vilka motiv själv lmao.

Spana också in:

Har en conch- och en traguspiercing. Conchen har precis läkt, gjorde den i november -15.... så funderar på att byta staven till en ring snart!  
Hade en snug förut också men tog ut den efter ett halvår av infektion Rodnar hade även två helix (i samma öra, bredvid varandra) men dom ville inte heller läka så dom har jag inte kvar 

o så har jag en tatuering
Har haft två i vänstra öronsnibben, en i brosket på samma öra. En i ögonbrynet, en conch samt industrial i högra sidan av ansiktet.
Men jag ledsnade på det samt så blev det extra broskväxt där jag hade piercingar, plockade ut conchen och industrial innan det blev för mycket.Rodnar

Såhär såg det ut när det begav sig. Kan inte direkt säga att jag saknar någon av dom för det var ett himla jobb att hålla rent samt jobbigt att sova med massa skrot i brosket.
GANGSTAGANGSTA.jpg