Forumet - Bodymods som vi har/vill ha/gillar

Bodymods som vi har/vill ha/gillar

6391 1 19
10374940_10203819840194570_4556268153394

Jag har:
- 20mm töjning i örat men skall töja det till 22mm i veckan.
- 2,2mm i septum, skall töja till 3,2mm i veckan.
- Vertikal labret 1,2mm, ska aldrig töja.

Ska göra denna (ungefär, tatueraren får konstnärlig frihet också, men den SKA vara oldschool för inget annat får vara på min kropp) så fort jag får en tid hos tatueraren, har snackat med honom och han använder vegananpassad färg samt stödjer ett djurhem:
swallow-bird-tattoo-design-on-hand_0.jpg


Spana också in:


DeathOrGlory: Ajo nackdelen är ju att det är dyrt som fan. Har extra inkomst i höst så tänkte börja med en ny sleeve men det får nog bli lite japanskt denna gången.
Ah, det är surt. Men det är också lite bra, då kan man lägga undan pengar och samtidigt tänka igenom det ett tag "är det verkligen värt detta?".

Japanskt är också okej, speciellt om det är traditionell japansk i färg. Morsan har tänkt göra en japansk sleeve, är rätt roligt att hon är så intresserad av tatueringar efter som att hon började tatuera sig när hon fyllde 40, hon har dock bara black and grey.

Geigerzähler: Japanskt är också okej, speciellt om det är traditionell japansk i färg. Morsan har tänkt göra en japansk sleeve, är rätt roligt att hon är så intresserad av tatueringar efter som att hon började tatuera sig när hon fyllde 40, hon har dock bara black and grey.
Jag gillar att det väger upp lite av det jag redan har. Sen är det samma grundstruktur med feta linjer precis som i old school så det funkar bra ihop.
Det är nice med folk som börjar så sent, blir lagom avslappnat :>

DeathOrGlory: Jag gillar att det väger upp lite av det jag redan har. Sen är det samma grundstruktur med feta linjer precis som i old school så det funkar bra ihop.
Ja, det tror jag att det gör. Det beror väl lite på vad man väljer för färger o.s.v. det är ju färre färger i old school.

DeathOrGlory: Det är nice med folk som börjar så sent, blir lagom avslappnat :>
Nja, hon har rätt mycket tatueringar. Hon blev 14 när hon fyllde 40.