Forumet - Bög...

Bög...

4467 1 28

Hej !! Jag har insett att jag är bög. Och de bryr jag mig nt riktigt om ! Men problemet är att ingen skulle acceptera mig ifall de fick veta... alla jag känner hatar bögar. Men jag tror nästan att man märker de på mej Mycket glad jag posar, bryr mig om mitt utseende,  och älskar mode Blink men hatar fotboll och tvspel :) men inga ryckten iaf. Men jag vill verkligen berätta,  för de e lite jobbigt. ... men exakt alla hatar bögar ... några förslag på vad jag kan göra Tardig ??

Känns som du borde skaffa nya bekanta ja. I för sig tror jag att väldigt många skulle ändra uppfattning om du erkände din sexualitet. Och om det nu visar sig att de inte accepterar dig för att du gillar kuk kanske du borde hitta vänner som gillar dig för den du är istället.
Man kan vara bög och spela fotboll och tvspel med, bara så du vet.

Spana också in:

Jag vet!! Men många kopplar ihop tjej saker med bögar ;) men problemet är att jag har ingen social kompetens , och skulle inte klara av att skaffa nya vänner. ... men även mina föräldrar ogillar bögar .... men de känns lite taskigt ; för jävla bög är ju ett skällsord ...  jag berättade det för min före detta bff. Och de första han sa var " du vet atr jag hatar bögar va??" Och sen ville han nt va me mej....

Tuff situation det kan jag hålla med om.. Men jag tycker i bästa fall att du ska stå på dej och säga som det är och sen lära dej att inte ta emot nån skit som nån säger osv.. Visa att du står för vem du är och jag tror att så småningom så kommer folk tänka att du är inte annourlunda bara för att du gillar en annan sexualitet.. Stå på dej och va stark :)


amnfn: Jag vet!! Men många kopplar ihop tjej saker med bögar ;) men problemet är att jag har ingen social kompetens , och skulle inte klara av att skaffa nya vänner. ... men även mina föräldrar ogillar bögar .... men de känns lite taskigt ; för jävla bög är ju ett skällsord ...  jag berättade det för min före detta bff. Och de första han sa var " du vet atr jag hatar bögar va??" Och sen ville han nt va me mej....
jag är ledsen att du har träffat bara sådana personer. de är långt ifrån mogna nog att förstå att de har fel och du är perfekt som du är.

Men för dig, kom ihåg. Det är inget fel på dig för att du är homosexuell. Jag tycker synd om dig som har nära och kära som har den inställningen de har. Kan tyvärr inte komma med något speciellt bra råd egentligen hur man går till väga. Men hoppas att allting går bra för dig, och att du kan få vara precis den du är. Kanske till och med kan, i alla fall, dina föräldrars syn på homosexuella förändras om du kommer ut som bög. För att du är ju samma människa ändå. 

Jag håller med om att du ska skaffa nya vänner, någon/några du känner dig säker hos.
amnfn: Men jag tror nästan att man märker de på mej  jag posar, bryr mig om mitt utseende,  och älskar mode  men hatar fotboll och tvspel :)
^This though....  Detta har inget med din sexualitet att göra, det är bara stereotyper. Sådant jag hatar.
Sedan vill jag dela med mig av min hjälte, John Green everyone!