Forumet - Bögar dör i förtid

Bögar dör i förtid

6783 0 107

Spana också in:

Cacaoxo:

Homo- och bisexuella män lever tjugo år mindre


Tjugo år? Knappast va? [shake]

Cacaoxo:

Sexual relationships between members of the same sex expose gays, lesbians and bisexuals to extreme risks of sexually transmitted diseases


Nej, att könssjukdommar smittar vi sex mellan två kvinnor är tvärt om extremt ovanligt.

Cacaoxo:

physical injuries


Vilka då?

Cacaoxo:

mental disorders


What? [shake]
Asegli:

Vad låter idiotiskt?


Tror du på fullaste allvar at en sexuell läggning avgör hur tidigt/sent man dör? För i tiden dog många vid 50 års åldern så om denna idiotiska teori nu stämmer (vilket den inte gör) så skulle dom som va gay förr i tiden vara döda när dom var omkring 30 år? Skulle inte tro det.

Sen, som sagt, så tror jag att man är mer/mindre gay då alla tänder på olika saker..

Ungefär såhär (skala):
HeteroBiHomo
0,99------------------ 50-----------------------100

äh skalan cpar, men du/ni fattar..
Att människor som avviker från normen har större tendens att ha psykiska problem är tämligen välkänt. STD's visste jag var vanligare bland homosexuella män (av rent fysiologiska skäl), men inte bland lesbiska. Han ger inte direkt någon bra förklaring eller hänvisning till varför eller ens ATT det faktiskt skulle vara så, samma sak vad gäller fysiska skador.

ÖHT verkar han vara en jefla jöns och propagandamaskin. Hans språkval säger även det en hel del om hur pass seriös studien är.
detberorpå:

utveckla.


Att homosexuella män lever kortare i genomsnitt tror jag är ett rätt väl understött påstående. Detta beror på en massa olika orsaker, men de främsta torde vara att homosexuella oftare är psykiskt sjuka (tacka fan för det med tanke på stigmatiseringen av sexualitet öht), och att homosexuella män i större utsträckning drabbas av vissa könssjukdomar, framförallt HIV.