Forumet - Böner..

Böner..

2737 0 20
God is allknowing, and God is allseeing, just who do you think that you are to change his mind?
He already knows what you want, and decided that you shouldnt need it, so stop bother praying for cures or an answer, God is the one who gave you the canser!!..
- Voltaire

Argumentera för varför det funkar att be.
alla som tror att det funkar, vill höra lite om hur många som faktist tror att gud lyssnar.

Spana också in:

Om 50 pers. sitter och ber i en kristen liten kyrka, så måste det ju bli en otrolig bra hjärntvättningsmiljö, så att säga.

Summa: Folket blir hjärntvättade, och börjar tro så starkt på bönen att de liksom ser det dem vill se.. = att bönen fungerar. (vilket den inte gör!)
Jag fattar verkligen inte varför folk startar trådar där de klankar ner på religiösa personer, hävdar att de har fel och kräver att de ska försvara sin ståndpunkt. Varför skulle någon vara intresserad av att förklara något för en person som redan har bestämt sig för att de är idioter? Vill du faktiskt förstå hur religiösa personer tänker och resonerar så borde du inte göra antaganden om det och sedan be dem försvara vad du tror att de tycker. Vill du bara försöka övertyga religiösa personer om att de har fel så kan du väl... tja, låta bli?
mediakatt:

Jag fattar verkligen inte varför folk startar trådar där de klankar ner på religiösa personer, hävdar att de har fel och kräver att de ska försvara sin ståndpunkt. Varför skulle någon vara intresserad av att förklara något för en person som redan har bestämt sig för att de är idioter?


+1

mediakatt:

Vill du bara försöka övertyga religiösa personer om att de har fel så kan du väl... tja, låta bli?


+1
mediakatt:

Varför skulle någon vara intresserad av att förklara något för en person som redan har bestämt sig för att de är idioter?


Jag har inte bestämt mig, jag ser inte att de funkar bättre att be till Yahweh än det gör att be till en sko, så jag ser mer bevis för att det inte funkar att be, men om någon motbevisar mig så erkänner jag att det fungerar att be, så enkelt ere.