Forumet - Bör jag berätta eller borde jag bli mer säker först?

Bör jag berätta eller borde jag bli mer säker först?

2560 0 29
Som någon kanske vet så finns det en tjej jag är otroligt intresserad av och har varit det nu sen slutet av sommaren. Orkar inte dra hela historien igen så [crazy]

Jag vet att det blir några frågor i detta inlägg, om ni inte vill svara på alla så svara åtminstone på de två understrukna frågorna [y]

I all fall, jag har nu träffat henne två gånger på typ dejter och ett antal gånger annars. Och jag har börjat känslor för henne men jag vet inte riktigt än vad det är jag känner, men att jag har någon sorts av känslor är jag helt säker på. Men jag har börjat tycka att hon förtjänar att veta att jag känner något för henne men jag tvekar eftersom att jag inte är helt säker på vad det är för känslor. Vad tycker ni jag ska göra? Berätta eller vänta tills jag är mer säker?

Sen en annan (blev visst några fler, fast alla är på samma område) fråga också. Hur gillar ni tjejer att bli kramad utav en kille ni är intresserad utav? Finns det någon sorts kram som slår alla? Ska man som kille bocka sig ner eller inte? Skulle ni uppskatta om killen tar båda sina armar och händer under era och placerar ena handen lite längre upp mot axlarna och den andra lite längre ner mot svanken samtidigt som han trycker dig intill sig och typ lyfter dig? (Inte trycker så att det gör ont och inte lyfter dig från marken utan mer så att hälarna lämnar marken lite, fattar ni)

Tack på förhand!! [y]

Spana också in:

MrMetrixa:

kulle ni uppskatta om killen tar båda sina armar och händer under era och placerar ena handen lite längre upp mot axlarna och den andra lite längre ner mot svanken samtidigt som han trycker dig intill sig och typ lyfter dig?


[tard][tard][tard]

stereo total:

Fattar inte hur. Rita en instruktion i paint eller något.

stereo total:

ag fattar inte hur det där lyfter tjejen? Man kan ju inte få något grepp?


ponera att han har en kort tjej som han trycker upp mot sig.
Typ, om jag fattat rätt.

Till herr Trådskapare: Ja det ser trevligt ut, men om hon gillar dig kommer hon ej bry sig om din kramteknik, de kommer vara de mysigaste i världen ändå.
MrMetrixa:

Vad tycker ni jag ska göra? Berätta eller vänta tills jag är mer säker?


Berätta. Säg att du känner något, men att du inte är säker på vad det är.MrMetrixa:

Hur gillar ni tjejer att bli kramad utav en kille ni är intresserad utav? Finns det någon sorts kram som slår alla?


åh jag älskar att du krånglar till det så. Det är väl bara krama!![bigsmile] Tycker själv det är avtändande att fundera på hur man ska krama.
MrMetrixa:

Ska man som kille bocka sig ner eller inte?


jag föredrar att killen inte göra det. Vill känna att jag är mindre.[cute]
Postorderhoran:

ponera att han har en kort tjej som han trycker upp mot sig.
Typ, om jag fattat rätt.


Helt korrekt! [smile]

kraamisz:

åh jag älskar att du krånglar till det så. Det är väl bara krama!! Tycker själv det är avtändande att fundera på hur man ska krama.


Haha, ja men jag tänkte om man ska visa på något sätt med kroppsspråket att man gillar henne så kanske man inte ska krama henne på samma sätt som man krama sina vänner [crazy]

Tusen tack alla UM'are för era svar! Det uppskattas som vanligt! [y]