Forumet - Börja i sport 15 år?

Börja i sport 15 år?

2702 0 7
Hallå hallå! Som rubriken lyder är jag 15 år gammal (tjej) och vill börja en ny sport. Har tidigare gått i dans men tyckte inte det var lika roligt längre, har även testat på innebandy - vilket var roligt - men nja, tror jag skulle tappa lusten. 
Jag skulle egentligen vilja börja i hockey. Har älskat sporten ända sedan jag var liten, men de flesta säger att det är försent & jag är väldigt osäker. Finns inte heller så många lag som jag tror skulle ta emot mig direkt.. men men, jag åker iallafall skridskor på helgerna, för skojs skull :)
Men nu återigen till min fråga.. Har ni några förslag? Har ni eller känner ni möjligtvis någon som har börjat med en sport sent & hur gick det isåfall med er/dem? 
Myyycket tacksam för svar :) 

Inga kommentarer

Tråden har 7 svar. Sortera efter:
Inget är försent! började med Fotboll när jag var 15, och visst så var min framtids tanke inte att vara proffs men efter min tid som fotbollsspelare (som avslutades pågrund av att jag blev intresserad i företag och musik) så lärde jag mig jätte mycket och fick jätte mycket erfarenhet. Lärde mig hur man arbetar i grupp och träffade många nya vänner! det fanns folk i mitt lag som har spelat fotbolls i hela deras liv och jag lyckades komma upp i deras nivå eftersom jag jobbade hårt och fick tips av mina vänner, om hockey är något som du är intresserad i så gå in med en mindset av att ha kul! du kommer träffa många vänner och + så får du något att  göra på fritiden och även lite motivation :)

Om du behöver tips eller bara frågor om något annat så kan du skriva till mig här i forumet eller skicka ett privat meddelande genom weebsidan eller snap <3 Hoppas det går bra med sporten, lycka till! "follow your gut"
Näeej, en världskänd målvakt började hennes fotbollskarriär när hon var 17,innan dess spelade hon basket. Idag är hon typ 30 och tillhör absolut eliten i världen. Det blir aldrig för sent, endast vilja och hårt arbete. 

Spana också in: