Forumet - Börja på Amerikansk fotboll!

Börja på Amerikansk fotboll!

647 0 8
Tjena jag hade tänkt och börja på amerikansk fotboll (igen) körde nämligen Pee wee men la av efter det.
Jag är snabb och smidig och skulle nog passa bäst som Runningback eller Wide reciever(Är kanske lite för liten och smal för Runningback mycket har ju förändrats sen PeeWee)

Men jag bor i Sthlm iallafall så om någon som kör i nån klubb i Sthlm så kan ni väl säga till vilken klubb och träningstider typ!!
Jag är född 1994 förresten, så då skulle jag spela i U17 right?
Google.

Om jag vore du skulle jag tänka över skaderiskerna, dock. Speciellt om du är otränad (både i sporten och fysiskt).

Jag har tränat med en kompis som hade gått i AF i ett år tidigare. Själv slutade jag efter två träningar men min kompis tränade över vintern till i våras men så i premiärmatchen rök fotleden eller dylikt och sen dess har han fått gå i gips och kryckor i snart ett halvår. Till saken kan höra att vi båda var snabba, smidiga men tämligen otränade fysiskt, för många andra spelare är riktigt stora... Så, Glad att jag slutade hähä [bigsmile]
Hattmakaren:

Vore det inte lättare att faktiskt kontakta en förening, istället för att försöka övertala en UM:are att hustla in dig på en träning?


Jo kanske det men roligare om det faktiskt finns någon som kan berätta lite om klubben osv eller hur?
Jag körde i Mean Machines och jag vet ju inte hur bra alla klubbarna är nu vilken som är bäst osv...Vill ju inte börja i bästa klubben kanske?Selkath:

Om jag vore du skulle jag tänka över skaderiskerna, dock. Speciellt om du är otränad (både i sporten och fysiskt).


Jag är inte otränad allmänt, jag gymmar, klättrar, springer och tränar innebandy:D
Vet att folk är stora osv, jäkla linebackers... Men jag skrev att jag är snabb och smidig av den anledningen om någon kontaktar och deras lag saknar typ någon WR eller Runningback :D

Spana också in: