Forumet - Börja röka tips

Börja röka tips

7029 0 34

Spana också in:

Rökning är nog det mest idiotiska man kan få för sig att börja med. Jag skulle aldrig ens vilja umgås med någon som röker varje dag eller ofta.

Man är inte häftig eller cool för att man röker, man är största tönten som tror att man är något. Enligt mig är man trött på livet eller så har man blivit beroende för att man röker.

Börja Inte Röka Det Är Bara Dumt!

snälla börja inte röka det kommer förstöra för dej och för andra och dina lungor och du kommer få cancer vill dö eller och så är det olagligt du slösar på pengar man kan köpa mat eller läsk för dom pengarna så snälla börja inte röka!! och tänk efter varför ska du ens börja röka det är helt inte smart snälla

Det är inte olagligt att RÖKA om man är under 18. Det är olagligt att KÖPA tobak under 18 och det är olagligt att LANGA tobak till någon under 18. 

Tobak: Är en planta som odlas i varma fattiga länder, besprutas av barn som andas in denna giftiga besprutning dagligen och dör tidigt. Om du börjar röka kommer mer saker på följ du också kommer börja med. En av de saker är stötta barnarbete.