Forumet - Började seriöst gråta av det här.

Började seriöst gråta av det här.

16579 1 488

Spana också in:

Lol, har fått detta näthat riktat till mig i samband med aktioner jag har varit en av de få deltagarna i:

"Det skulle aldrig falla mig in att stödja fula lesbiska radikalfeminister! Bunta ihop dem och slå ihjäl dem!"

"De bör våldtas. Så enkelt är det."

"Som att tigga om att bli tafsade på och våldtagna. Nästan så man misstänker att det är precis det dom vill."

Oh flashback, u so cute
Funderade på att starta en tråd i forum Plus om denna. Kanske när min tvättid är slut.

Extra mycket lol på en person i kommentarsfältet som ba' nej, detta bör inte benämnas som kvinnohat, utan blott som hat eftersom alla offentliga personer hatas på (typ).

Jag skulle bra gärna vilja se hur ofta Bengt Magnusson får höra att han är Sveriges fulaste man eller att han borde förnedras sexuellt eller våldtas som straff för att han existerar i det offentliga rummet. Hot grundade på utseende och med inslag av sexuellt våld brukar då vara bra inriktade på kvinnor.

Samt: LOL, minns ni när värsta debatten blossade upp för att Pär Ström skrev ett inlägg om att någon ritat en satirbild med honom som Jesus på korset, och att han var ledsen över att bli kallad "köttskalle"? Det var seriöst det värsta han kunde hitta när han skulle skriva om hur illa behandlad han blev i debatten. :S Och då blossade det fan upp en fet debatt om hur hÅÅRT DEBATTKLIMATET ÄR och det vigdes seriöst tid i SVT debatt om detta om jag inte minns fel.

Men när kvinnor utsätts för sådant här, då ska det skrutineras och granskas och grävas i att sÅ ILLA VAR DET NOG INTE, och man radar upp ett fett jävla GÄNG kvinnor varav flera beskriver riktigt grafiska mordhot och våldshot och grejer. Pär Ström tillskrivs omedelbar och självklar legitimitet i sin sak, medan det fan ska bres på hur jävla mycket som helst för att kvinnors utsatthet ska tas på allvar.

Jag spottar på detta, vidrigt. [zzz]