Forumet - börjar bli lite full

börjar bli lite full

520 0 82

Spana också in:

Tickstart:

Hela grejen är så fånig bara, liksom ska man bli provocerad eller vad, fattar inte? Bryr mej inte om er idol, inte ens efter den 200:ade visningen Surprise me


Om jag ville provocera folk så skulle jag uppsöka deras hemort, iklädd kycklingdräkt och ställa mig utanför deras fönster i ett par dagar och vägra svara på tilltal. Sådant provocerar folk.

Goebbles förtjänar en massa bildpostande i egenskap av fantatisk propagandaminister, det har inget med provokation att göra. Kycklingdräkt, som sagt.

Och ja...

Image
Possibly maybe:

drick ett glas för mig också. [wink]


sista saken gick till goebbels, så det blir det inget med. har ingen mer sprit hemma, annars hade vi lätt gjort.

Tözen:

Hört att du låter mer tjejig/tjejigare röst än mig,är det sant att du har kvinnoröst?Min fråga


inkorrekt. jag har väldigt ljus röst, dock alldeles för söndertrasad för att låta direkt tjejig. år av sprit, rökning och spelande i punkband har garanterat detta.

eller okej, den låter rätt tjejig. men inte direkt kvinnlig.
Tickstart:

Hah, fint försök :D


Vet att du blev överraskad [cute]Vincenco:

Who Gives a Shiit?


Jag bryr mig. Trådskaparen bryr sig uppenbarligen. Med lite otur så kommer även våra grannar att bry sig. Och med tanke på uttråkningsgraden på um så är jag säker på att hälften av alla dess medlemmar bryr sig.
Hando:

Trevligt


faktiskt skittrevligt. eller ja, kommer bli när övriga kemikalier börjar verka. nu känns det lite som något sorts jobbigt mellanläge. men jag gillar sällskapet.

allmän uppdatering: vi lyssnar nu på the kills och har precis gått över till laptop för um-bruk. jag har hello kitty-pyjamas, mediakatt har svart linne och trosor. hon påstår att det är grått, men jag skyller på hallucinationer. det ser svart ut. vi ligger i säng.