Forumet - Börjar dra ihop sig!

Börjar dra ihop sig!

2670 0 40

Spana också in:

Viljans Triumf:

tycker det är tragiskt att folk har sådan passion att ta livet av andra människor att dem säljer sig själva som yrkesmördare ifall vi någon gång hamnar i konflikt med någon.


tror inte alla tänker på det viset. Många inklusiv mig tänker att det är en ovanlig erfarenhet som man bara gör en gång i livet. Jobba och plugga kan man göra resterande åren men ett år tycker jag det är värt att slänga på något annorlunda som man annars inte skulle göra.

tradet:

Fast sista årskullen på riktigt ligger inne nu (dom som ryckte in aug09). Ni som rycker in nu kommer få välja att skriva kontrakt efter juli som det ser ut nu, då plikten is no more.


sant men om man klarar 50% vrf hoppa av?[tard]
noboundaries1:

sant men om man klarar 50% vrf hoppa av?[tard]


I min pluton vet jag att några skulle hoppa av direkt om valet fanns. Finns flertalet som inte är supermotiverade när dom förstår vad det handlar om. Säkert skulle några fler hoppa av förutom dom jag vet om också.

Han_som_missa:

Jag rycker in den 11e i sthlm. svea livgarde. vakta kungen o sånt


MP eller som slusk?
noboundaries1:

Den 21 jan smäller det, då rycker man in [crazy], börjar faktist bli lite nervöst men jag är glad att jag tackade ja då jag var riktigt nära på att avböja[ops]


hmmm vad finns det att se fram emot?????? kan inte fatta att d finns människor som överhuvudtaget kan tänka sig att göra lumpen - men d e väl kanske bra att ni finns... [crazy]