Forumet - börjar få känslor för helt fel person

börjar få känslor för helt fel person

869 0 2
Det är en kille på jobbet som jag har spanat in ett tag sen jag började på mitt nya jobb. Nu på senare tiden har vi jobbat ihop ganska nära och han är superflörtig och kallar min snygging och kramar mig när vi möts på jobbet. Fick även höra från min väns pojkvän att han hade pratat om att jag ser bra ut. Sen får jag veta att han har flickvän, och har varit tillsammans med henne väldigt länge så jag gav liksom ingen uppmuntran då han skriver till mig och kallar mig fina saker.

Sen en utekväll för inte länge sedan blev jag riktigt riktigt full och vi strulade hela kvällen och tafsade på varandra, sen mådde jag dåligt så taxi hem som han betalade. Han skrev sen till mig dagen efter för att kolla hur jag mådde, och sen sa han att han hade knullat mig om jag inte blev så full.(vilket jag hemskt gärna vill att han gör) 

Jag försöker hålla mig undan honom men jag vill så gärna ha han! Lyckades skärpa till mig för några dagar och inbilla mig att jag inte vill ha han och sedan blev vi satt på samma arbetsuppgift och var väldigt gosiga med varandra. Jag blir så glad och varm när han skriver till mig men det är så fel för han har tjej, jag vill bara att han ska göra slut med sin tjej och vara med mig istället men det känns ganska självklart att han skulle vara otrogen mot mig med... Han är snart 30 år och jag är bara 21, och jag borde bara glömma honom men vi ses jämt på jobbet. Vill så gärna tro att han kommer ändra sig för mig men ack så naiv man kan vara ibland.

Jag vet inte vad jag ska ta mig tilllll :(
Om han och hans flickvän har ett monogamt förhållande och inte en öppen relation så gör du nog bäst i att vänta ut förhållandet om du är intresserad, men det säger jag mest av respekt för hans partner, om det är så att han går bakom ryggen på henne. Det är inget fel på att ha känslor för någon fast denne är i en relation, inte alls! Men om han bryter mot vad han och hans flickvän kommit överens om kan det vara ganska lätt att anta att han skulle kunna göra likadant mot dig, om det är en monogam relation du är ute efter.

Har du frågat honom om det är så att han har en öppen relation? Man brukar ju utgå från att de som har ett förhållande inte har det, men det kan ju vara så att det är helt okej i deras förhållande att han inleder ett sexuellt förhållande med dig?