Forumet - BÖRJAR GYMNASIET I MORGON!!1

BÖRJAR GYMNASIET I MORGON!!1

2750 1 18

Spana också in:

Jag börjar också idag. Och jag är inte så nervös! Jag tänker bara att alla är mer eller mindre nervösa. Och om du oroar dig för vänner så gör inte det! Alla vill ha vänner nu i början så försök vara öppen och social och döm inte någon. :) Skriver sen hur det gick för mig! :D

Chibibbi:
Ah - vad fick dig att välja det? Vad gör man på fordonslinjen egentligen? Vet så lite om den! Trist med klassen och mentorn dock, men linjen kanske kan göra att det överväger det negativa. Vad är dåligt med dem då?
Vill jobba för släkten i framtiden och vara ute på vägarna. Första året är det mek o fordonsteknik. andra året börjar man med lastbilsstimulatorn ( om man valt den inriktingen) och vår skola försöker göra både 2 och 3ans arbete för att i 3an bara koncentrera sig på körningen.
är inte förtjust i machokillar och enligt alla jag hört har sagt att vår mentor inte bryr sig om klassen förutom när någon klantat sig
Det gick asbra för mig! Jag fick några potentiella vänner och det var riktigt trevligt. Mitt bästa tips för dem som ska börja är att bara försöka vara lugna och prata med så många som möjligt. Jag hade väldig tur och hade väldigt sociala och öppna klasskamrater men någon måste alltid börja prata och det är inget konstigt med det om man tänker efter, eftersom alla vill prata med någon och hitta en vän. :)