Forumet - Börjat fantisera om killar :S

Börjat fantisera om killar :S

14669 0 116
Har ett problem, jag har börjat tända på bögporr :/ har haft flera flickvänner osv men nu på senare har jag börjat fantisera om hur jag sätter på en trång kille typ i skeden och gör creampie på han i röven grejer.. sen också att ett gäng killar våldtar mig och kör på som fan i röven och munnen :S Och när jag tittar på porr med tjejer i är de nästan helt ointressant numera :S Vafan har hänt? :S Har kollat porr med brudar i nästan 6 år och tyckt om det med nu är det inte så intressant och jag har aldrig ens tänkt tanken på killar för det har liksom känts fel osv. Jag gillar ju såklart att sätta på tjejer, jag skulle nog inte kunna ha sex med en kille eller någon typ av sexuellt skit med en. MEN varför tänder jag på bögporr och har sånna tankar helt plötsligt tro? :S Kommer det vända?

Spana också in:

dendärarobban:

MEN varför tänder jag på bögporr och har sånna tankar helt plötsligt tro? :S Kommer det vända?


Kanske därför att porr med tjejer är så uttjatat att du letar efter någonting annat, och tänder på att bögporr är lite "tabu" för dig = någonting du inte skulle göra IRL. Who knows, not me ..

Tänk inte så mycket.
Läste någonstans här att man typ kan ha helt andra fantasier som inte ens har nått med ens personlighet att göra lixom.... Alltså att man typ psykiskt vill testa tänka på något nytt och då kanske din hjärna har fastnat för det.. Du ska nog inte tänka på det så mycket !!

Lycka till !!!
dendärarobban:

text.


önskar att jag kudne tända på bögporr mer. är liksom bög men tittar aldrig på bögporr o fantiserar aldrig om att bli våldtagen av killar eller ha sex med killar :(. fattar inte

jag har syndiga tankar fast åt andra hållet jag. tänder väldigt mkt på tjejre :P. för mycket... kan inte hjälpa dig men kan säga att jag är likadan som dig fast omvänt.
dendärarobban:

MEN varför tänder jag på bögporr och har sånna tankar helt plötsligt tro?


Kanske för att du inte längre bara kommer att tända på tjejer, kanske för att det bara är någon tonårsgrej som sedan kommer att gå över. Jag tänker inte skriva "Gör ingen stor grej av det" eller liknande, eftersom att jag vet att det är förbannat jobbigt att upptäcka att man kanske inte är straight. Särskilt i början. Ge det tid så kommer allting att visa sig. [y]
retstickan:

fantiserar aldrig om att bli våldtagen av killar


Jag har medvetet varit bög i cirka två år, och jag har ALDRIG fantiserat om att bli våldtagen. Har mycket svårt att förstå varför jag skulle göra det, och än mer varför jag skulle tända på det.

DU ÄR INTE ENSAAAAAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!