Forumet - Börsen rasar, och Sverige dansar och ler..

Börsen rasar, och Sverige dansar och ler..

4364 0 53

Spana också in:

Det är lite roligt att kommunister och annat socialistpack hyllar krisen, alla som har några som helst hjärnceller förstår att det inte är dom allra rikaste kapitalisterna som förlorar mest, visst dom förlorar lite pengar men dom har fortfarande enormt mycket. Dom verkliga förlorarna är arbetarklassen, dom som förlorar sina jobb och sin inkomst. Fan vad glad du är över att din kära arbetarklass förlorar sina jobb. Vem tror du egentligen det är som lider av krisen? VDn på Volvo? Eller dom 1000 personerna som blir av med sina jobb? Tänk om, tänk rätt.
Stargazer:

Hur många döda människor ligger det inte under kommunismen ? Det är bevisat att det inte fungerar, det finns så många exempel så har inte en aning om varför det fortfarande finns idioter som vill införa detta.


Säg mig var ett kommunistiskt samhälle har existerat?
Sanningen är att kommunismen är lösningen på denna kris och det är bevisat att kapitalismen inte håller i längden. Detta förutspådde Marx redan för 150 år sedan. Kapitalismen kräver en evig tillväxt och evigt växande marknader, detta håller inte i längden. Samhället kommer drabbas av större och större kriser pga "överproduktionens epidemi". Och för att kapitalismen ska komma över dessa kriser så kommer den förstöra det vi har byggt upp nu för att sedan bygga upp det igen, söka nya marknader genom krig t.ex. och utplundra de befintliga marknaderna ännu mer. Men det botemedel som kapitalismen har resulterar bara i att nästa kris kommer att bli ännu värre. Tillslut blir det ett helt ohållbart system och vi måste börja fundera på vad som ska ersätta kapitalismen.

Nu talar jag inte om något Sovjet eller Kina-system utan ett helt nytt system som funkar på riktigt! Det måste vi göra för att kunna överleva och utvecklas!
Ad Hominem:

Fan vad glad du är över att din kära arbetarklass förlorar sina jobb. Vem tror du egentligen det är som lider av krisen? VDn på Volvo? Eller dom 1000 personerna som blir av med sina jobb? Tänk om, tänk rätt.


Sanna ord. Kommunister måste verkligen vara de mest självdestruktiva människor som finns. Deras starka förakt mot samhället och människor som lyckats bättre än dem själva, gör dem blinda av hat. Det är nästan lite synd om dessa individer som i regel fått samma chans som alla andra, men som bara snubblat på sina egna fötter hela livet och därför riktat sitt hat mot systemet och andra människor. Vårt samhällssystem kommer inte rasa samman för att politikerna spelar korten fel då och då. Därför är kommunisternas glädje över andras lidande förgäves. Det kommer aldrig bli som någon skäggig gammal dåre trodde sig förutspå. Tvärtom så kommer välståndet för västvärlden även fortsättningsvis öka, även om vi hamnat i en svacka.