Forumet - Bojkotta Vinter-OS i Sochi, Ryssland

Bojkotta Vinter-OS i Sochi, Ryssland

4532 0 44

Fattar inte varför fler länder inte bojkottar detta Vinter-OS! Rysslands metoder är ju under all kritik!! Samla ihop massa hemlösa hundar och avliva dem bara för att "rensa" gatorna, och inte betala byggnadsarbetarna som varit med och byggt arenorna inför spelen. Istället hotar man dem till livet och tvingar dem att skriva på papper som friskriver byggbolagen från de skulder de har till byggarbetarna. Och för att inte tala om deras hat mot homosexuella. Vilka förjävliga politiker och vidriga metoder!! Åååh va arg man blir!!! ArgTumme nedFörvirrad

https://www.facebook.com/BoycottSochi2014

Spana också in:


julia92: Fattar inte varför fler länder inte bojkottar detta Vinter-OS! Rysslands metoder är ju under all kritik!! Samla ihop massa hemlösa hundar och avliva dem bara för att "rensa" gatorna, och inte betala byggnadsarbetarna som varit med och byggt arenorna inför spelen. Istället hotar man dem till livet och tvingar dem att skriva på papper som friskriver byggbolagen från de skulder de har till byggarbetarna. Och för att inte tala om deras hat mot homosexuella. Vilka förjävliga politiker och vidriga metoder!! Åååh va arg man blir!!! ArgTumme nedFörvirrad

https://www.facebook.com/BoycottSochi2014

Hört om VM i brasilien där folk blivit av med sina hem? Gängen har blivit ivägforslade/dödade för att rensa upp gatorna. 

Krossan:
Jao, kanske precis därför man har flyttat OS-pengar till skatteparadis.. http://www.svt.se/ug/os-pengar

Anura:
Fast landet uttnyttjar ju de faktum att de har OS i sitt land genom att bete sig som skit. Anledningen till varför folk blir behandlade som skit och inte får sina pengar och annat, är pga Ryssland har OS där.
OS har sedan många år tillbaka varit ett sätt för värdnationen att tjäna en del på att anordna det. Att bojkotta OS nu är som att fortsätta behandla folket som skit, att inte erkänna det arbete de som byggt upp allt inför OS utfört.