Forumet - Boondock Saints II: All Saints Day

Boondock Saints II: All Saints Day

413 0 17

Spana också in:

ClosingTime:

No offense, men om det är så känsligt så se den inte.


Det är inte riktigt så lätt i mina ögon. Det är samma med artister. Om det är någon man tycker är skitbra och man gillar det starkt och allt de gjort osv, så går de ner sig och gör ett par riktiga jävla skitplattor, då vill man ju hellre att de aldrig skulle gjort dem, eller åtminstone gjort dem under ett annat namn, eller?
Budolicious:

Om det är någon man tycker är skitbra och man gillar det starkt och allt de gjort osv, så går de ner sig och gör ett par riktiga jävla skitplattor, då vill man ju hellre att de aldrig skulle gjort dem, eller åtminstone gjort dem under ett annat namn, eller?


Ska jag vara ärlig så nej, kan inte hålla med. Då det antagligen lär finnas folk som uppskattar filmen/albumet ser jag inget fel att det gjordes. Min syn på skaparna förändras inte för det, då de fortfarande har gjort något fantastiskt innan det. Detta är dock ingen blivande debatt, då vi helt enkelt har två helt olika åsikter som knappast lär förändras.
Hm. Tror ju inte att den blir lika bra som ettan. Men den kanske är sebar, det kanske är bra att den kommer efter så lång tid? Då kanske de tagit lite tid att tänka igenom filmen och faktiskt ansträngt sig för att göra den bra, och inte bara gör den för att pumpa pengar.
Men jag är förstås skeptisk till uppföljare överhuvudtaget. I det här fallet är skådespelarna äldre, vilket syntes tydligt i trailern, och det tar ju bort lite av det hela, tycker jag.
Dessutom är ju inte Willem Dafoe med, han gjorde ju halva första filmen. [sad]
XMinGrönaLampaÄrDödX:

sedan att det är andra awesome skådisar med gör inte så stor skillnad.


Ett enkelt svar: Jo. Skådisar man tycker om kan lyfta en film även om någon tidigare karaktär saknas.

XMinGrönaLampaÄrDödX:

När man ser en uppföljare så vill man ju se karaktärerna från första filmen


Jo visst, helt klart. Men vi har ju kvar de flesta mainkaraktärerna så. Givetvis hade det varit ännu mer lyft om Willem hade varit med även i tvåan.

Men återigen, jag har inget emot att en tvåa görs och tänker givetvis se den.