Forumet - Boost i självförtroendet, hur gör man?

Boost i självförtroendet, hur gör man?

303 1 11
Mitt sista förhållande var för över två år sedan, där emellan har det kommit och gått några kandidater men inte någon som har blivit till ett riktigt förhållande.

Problemet är att jag har så konstigt självförtroende och det faktum att jag blir så lätt förälskad. Jag kan träffa en kille och om han är trevlig mot mig, söt och allt det där får jag direkt en förälskelse men jag vågar aldrig göra något åt det på grund av att jag inte trivs riktigt med min kropp och därför ser jag inte varför någon skulle kunna tycka att jag ser ok ut och vilja umgås med mig.

Jag har nyligen flyttat och börjat på ett nytt jobb där majoriteten som jobbar är killar, vissa flörtar vissa inte men hur skall man göra för att komma någon vart med en flört. Hur får man en boost i självförtroendet och vågar?

Spana också in:

Visa tuttarna på nätet. Du kan vara anonym och kommer få jättemycket komplimanger av det. Till slut kommer ditt självförtroende vara så bra att du beslutar dig för att gå med i Big Brother, där kommer du ligga med hälften av killarna i huset och kommer bli tillsammans med den äckligaste av dom[smile]