Forumet - Bor du i Sthlm och vill göra din röst hörd?

Bor du i Sthlm och vill göra din röst hörd?

4774 0 27
Bor du i Sthlm? Vill du göra din röst hörd? Vill du vara med och skapa ett mer hållbart samhälle? Kom på we_talk på Thorildsplans gymnasium i Lilla Aulan kl. 14-16 den 28 april! Där har du chans att möta ledande företag och organisationer och berätta om dina tankar, ideér, visioner, frustrationer och krav. Kanske vill du bara nätverka för att öka chanserna till ett sommarjobb. 

Företag och organisationer som deltar under we_talk är bland annat: Ikea, Krav, Pantamera, Energimyndigheten, Fabege, Skanska, Ica, Dove och Myrorna. 

Platserna är begränsade. Anmäl dig senast på måndag 27 april via: https://www.surveymonkey.com/s/we_talk
Har ni några frågor är det bara ställa dem här i tråden. 

Kom och gör din röst hörd! Var med och skapa den förändring du vill se.
Vi ses på tisdag!

Spana också in:


Draug:
Många är ju bara aktiva på forumet. Dessutom ger det ju lite intrycket att sthlm är enda staden värd att nämna och att endast i sthlm kan du förändra och göra din röst hörd. Kanske bara jag som får det intrycket men men.
Förstår hur du tänker, men det handlar nog mest om att det faktiskt bor fler i Stockholm än på andra ställen, och framförallt så är det turnéfinalen! 

time: Förstår hur du tänker, men det handlar nog mest om att det faktiskt bor fler i Stockholm än på andra ställen, och framförallt så är det turnéfinalen!
Folkmängden borde ju inte styra att det är den enda stad som nämnts hittills på forumet. Men jag ska inte terra dig längre time, undrade egentligen bara varför sthlm nämdes men ingen annan stad.

Draug:
Många är ju bara aktiva på forumet. Dessutom ger det ju lite intrycket att sthlm är enda staden värd att nämna och att endast i sthlm kan du förändra och göra din röst hörd. Kanske bara jag som får det intrycket men men.
Vi har besökt 7 städer från Skellefteå i norr till Malmö i söder och haft we_talk på alla orter. Intresset för we_talk bland unga har varit stort i dessa städer, i Sthlm har vi haft svårare att nå ut. Därför skrev jag den här tråden i hopp om att hitta intresserade personer. Jag vet att själva grejen med UM är att man får vara anonym men ingen behöver ju få veta att du är aktiv på UM bara för att du anmäler dig till we_talk. Men jag tar åt mig att vi kanske borde skapat en tråd för alla städer.