Forumet - Borde jag?

Borde jag?

240 0 19
Jag har en väldigt konstig fråga, borde jag gå på min pojkväns brors begravning? Jag vet inte vad som är rätt i det här fallet. Jag och min pojkvän har varit ihop i ca 3 månader, och alltså hann jag aldrig lära känna hans bror så mycket.

Så det känns lite fel eftersom jag inte kände honom så bra, men det känns ändå rätt att gå för att visa både min pojkvän och hans familj att jag bryr mig och att finnas där som stöd för min pojkvän. Vad skulle ni gjort i det här fallet? Jag kan tillägga att jag kommer bra överens med hela hans familj, så jag känner mig inte obekväm i deras sällskap, men tror ni att de vill ha mig där?

När jag frågade min pojkvän om han ville att jag skulle vara där gav han mig inget rakt svar utan sa bara att jag fick komma om jag ville.

Borde jag gå på min pojkväns brors begravning?

Spana också in:

PlatonicLove:

Jo, det är klart. Men jag är ju lite tvåsidig för tillfället, samt att jag aldrig varit på en begravning så jag vet ju inte hur det är och sådär.


Man sitter på en skit hård bänk, folk grinar, prästen kan atingen vara ok, eller knäpp. Mycket mer spännande en sådär blir det tyvär inte