Forumet - Borde jag berätta?

Borde jag berätta?

445 0 9
Igår var jag på fest hos min kompis och efter ett tag hamnade jag, två av mina kompisar och en kille i sängen. Jag och den här killen började hångla och vi var nära på att ha sex men vi blev stoppade av mina kompisar. Iallafall den här killen känner jag absolut ingenting för, vi har bara pratat några gånger innan och visst han är snygg men jag attraheras inte utav honom. Problemet är att jag är typ på g med en annan kille. Han kunde inte komma på festen och jag kände mig ensam det var därför jag var så på den här andra killen. Och jag vet inte om jag borde berätta för killen jag typ är på g med för vi har bara träffats några gånger och vi har inte gjort något men han visar intresse så jag vet att han gillar mig. Borde jag berätta vad som hände igår för killen jag typ är på g med?(Ska kanske säga att både jag o han var väldigt väldigt fulla)

Spana också in:


Chocolatemustache :
Tror du han kommer bli sur? Om det skulle hända dig skulle du bli sur då?
Människor är olika. Jag skulle till exempel inte bli sur, men vet att många andra skulle bli det. Fråga dig själv, hur tror DU att han kommer reagera? Du är den enda här som känner honom. 

Om du är osäker på hur han reagerar eller tror att han kommer bli sur skulle jag rekommendera att inte säga något. Om du tror att han skulle hantera det på ett bra sätt, var ärlig.