Forumet - Borde jag berätta för mamma?

Borde jag berätta för mamma?

460 0 10

Jag fick i onsdags reda på av en vän till mig att hon hade haft sex med sin kille, dvs gjort av med sin oskuld. Hon är bara 13 och han 15. När hon sa det blev jag chockad och tyckte redan när hon sa det att det var skitdumt. Sen sa hon att jag inte fick berätta det för nån. Men se? Hon hade ju själv haft problem med att hålla det tyst.

Nu funderar jag på att berätta för mamma om detta. Jag behöver prata ut om hur jag ska göra. För pga detta har jag kommit i bråk med henne (har liksom varit på ett hemskt humör för att jag inte får säga det till nån.) plus att min kille tror att jag bara klagar hela tiden på henne och står alltså på hennes sida nu.. han har alltid varit som en psykolog för mig och nu kan jag inte berätta det för att hans bästa kompis är min kompis kille. Och det gör att mina föräldrar är sura på mig och min kompis o min kille med.

Så ska jag berätta det för henne?

Inga kommentarer

Tråden har 9 svar. Sortera efter:

Det är nog bra att prata av sig, antingen med din pojkvän eller med din mamma eftersom det uppenbarligen påverkat dig ganska starkt. 

Dock måste du förr eller senare inse att hur mycket det än provocerar dig är det DIN KOMPIS som beslutar över sitt liv. Frågar hon dig om råd ska du ju självklart säga vad du tycker, men aldrig mer än så. Det är helt och hållet upp till henne att skapa sig sina erfarenheter och att eventuellt lära sig av sina misstag. Du ska inte leva hennes liv åt henne.

Hoppas du lyckas komma till rätta med dina känslor.

Bästa svaret

Spana också in:

Med tanke på att de blev tillsammans för ca 1 månad sen så känns det som om det går fort, nästan för fort.. Med tanke på att jag själv är oskuld och vill vänta med att ha samlag tills jag känner mig riktigt säker på att jag vill.. 

Jo ska nog snacka med min kille om detta