Forumet - Borde jag ge henne blommor?

Borde jag ge henne blommor?

1071 0 45
En helt enkelt fråga: Borde jag ta med mig blommor på måndag?

Ska förklara också. Vi träffades sist förra helgen. Vi kommer inte träffas förrens på måndag. Denna helgen har hon känt sig osäker. Hon är inte van vid att vara bunden (vi är inte tillsammans, precis börjat träffas)

Som hon säger; "Jag tycker om dig men jag vet inte hur mycket."
(För övrigt; Vad betyder detta?)

Hade planerat INNAN hon kände sig osäker att ta med blommor, just cuz she was worth that. Men nu, nu känns det som fjäsk om jag skulle ta med blommor. Så, jag vet inte fan. Känns mer som att jag inte borde faktiskt.

Kan tillägga att vi har distansförhållande.

Spana också in:

pwnmage:

Då ska du inte köpa henne nåt, kanske bjuda henne på middag hemma hos dig vem vet? :L( jag suger på sånt här


Shit. Glömde nästan av att tjejer ska man aldrig köpa. Thanks for the reminder. Man blir hjärntvättad av att höra sånt här.

Risken är att jag åker till henne nämligen och jag vet ingenting vad som man kan göra där. Jag kanske ska ta med henne ut på något äventyr?


Någon Örebro'are som kan tipsa om något skoj?
Känns endast krystat slisk- och matfettsromantiskt fånigt och ger ett uppvakta-flicka-i-avsikt-att-gifta-sig-och-skaffa-barnakullar-intryck om de inte är egenhändigt införskaffade och har någon historia bakom sig, såsom snattade ur grannens rabatt eller liknande. Eller, nhn, jag talar nu med samlad röst för Sveriges alla töser:

IGNA JÄVAL BLOMMOR SNÄLLA?!??!?Utom kaktusar. Alla älskar kaktusar. Ge henne en kaktus.