Forumet - Borde jag må dåligt?

Borde jag må dåligt?

274 0 4

Ja, hallå där.

Jag går rakt på sak. Jag och min vän träffade på hennes ex och hans kompisar en kväll ute på stan. Vi bestämde oss för att hänga med dem då. Hans ena vän, som vi kallar för X, är ihop med en tjej jag känner. Jag kan inte säga att vi är bra vänner, vi har gått i samma klass och umgåtts lite smått sådär, inget mer. 

Nåväl, vi är alla mer eller mindre alkoholpåverkade och vi bestämmer oss alla att fortsätta kvällen hemma hos X. Vi har det kul och snackar, tills de flesta börjar bli trötta. Min kompis och hennes ex drar ut bäddsoffan i rummet och somnar, hans ena kompis går hem. Jag och X känner oss fortfarande pigga så vi bestämmer oss för att sätta på en film i samma rum och lägger oss i den andra sängen där. 

Ni börjar ana vad som komma skall gissar jag. Ja, jag känner hur han försiktigt tar sig närmare mig och jag blir en aning nervös och låtsas sova. Han lägger armen över mig som om han sov själv, men jag fattar ju bättre liksom. Jag halvsitter fortfarande men sedan känner jag, "nej jag kan inte sitta såhär längre, jag lägger mig ner". Jag lägger mig med ryggen mot honom och då känner jag hur han trycker sig närmare mig, som att skeda ni vet. 

Och nu kommer självklart den mumsiga delen. Jag känner hans händer över min kropp och det blev en del intimt tafsande, från båda parter. Man kan kort och gott säga att båda tillfredsställde varandra. Detta gjordes alltså med våra vänner sovandes mindre än en meter bort, under täcket och under största möjliga tystnad. Det var fantastiskt skönt och man önskar att det varit mer. 

Dock så är det ju så att han har flickvän. Men det konstiga är att jag inte känner dåligt samvete över händelsen. Borde jag göra det? 

Inga kommentarer

Tråden har 4 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Spana också in: