Aviseringar
Rensa alla

Borde jag säga förlåt?


Ämnesstartare

Hej. 

För två år sedan blev jag packad för första gången. Och bara några dagar innan hade min crush (vi hade pratat i över ett år), sagt att han ville bara vara vänner trots flirtande osv och jag kände mig lurad av honom. 

Så under den kvällen, fick jag den smarta idén att skicka en massa snapvideos till honom där jag berättar vilken stor idiot han är och ännu mer hemska saker. 

Efter den kvällen sa jag aldrig förlåt, det blev liksom aldrig av. 

Men snart två år senare tänker jag fortfarande på det rätt mycket och ångrar över hur jag agerade.

Jag vet hans Instagram, då vi följde varandra förut. Så min tanke är väl att skriva en kort, jäkligt sen ursäkt. Väldigt simpelt liksom för att kunna lätta på mitt hjärta.

frågan är väl mer, skulle ni gjort samma sak om ni tänkte på det, nästan två år senare? Och tycker ni det är konstigt?


   
Citera

Då det verkar gnaga på dig tycker jag att du ska göra det. Ibland är det bättre med ett förlåt många år senare än inget förlåt alls.


   
SvaraCitera

En liknade situation hade inträffat för mig(inte riktigt men på sätt och vis) och jag bad inte om ursäkt då när jag var elak, för jag tyckte att han som jag betett mig illa mot förtjänade mitt otrevliga sätt mot honom. Men i slutet av förra året så åkte han och jag tåg hem tillsammans(vi är vänner nu) och jag tänkte: nej, jag har varit så jävla taskig mot honom, jag ska be om ursäkt, och det gjorde jag. Om inte för hans skull, så för min egen. Han sa att det var lugnt och det kändes bra efteråt. Gamla sår hade läkt. Så som svar på din fråga: om du tycker att det är nödvändigt och/eller att det skulle vara skönt så tycker jag att du bör göra det. Det gör det lättare att glömma och gå vidare.


   
SvaraCitera

Jag tycker du ska säga förlåt. Om du fortfarande tänker på det kan det vara bra för dig att göra det. Skriv en kort men genuin ursäkt, och be även om ursäkt att du inte gjort det tidigare. Det lär gå bra (:


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Hej hörni! Tack så jättemycket för era svar. Har nu skrivit till honom på Instagram. Inget långt meddelande men iallafall ett förlåt och att det var omoget av mig, det jag gjorde för två år sedan. Är jättenervös!


   
SvaraCitera

Aldrig försent att säga förlåt. Då har man visat att man är vuxen (mogen).


   
SvaraCitera