Forumet - Borde jag sälja min speldator?

Borde jag sälja min speldator?

555 0 13
Jag vette fan vad jag ska göra. Jag har gått och funderat på om jag ska sälja min dator i veckor nu. Använder inte datorn lika ofta som jag gjorde förut, och känns även som att jag har vuxit ifrån spel eller va man ska säga.

Det enda spelet jag ser framemot är nog cyberpunk. Men jag hade lika gärna lagt pengarna till körkort istället eftersom jag fyller 18 om typ 6 eller 7 månader. 

Och sedan slösade jag hela min sommar framför datorn vilket jag ångrar stort. Jag hade kunnat använt den tiden för skating eller något annat.

Dock va ska man gö i vinter om jag säljer den???

Spana också in:


HiddenMe: Om du behöver den för att sysselsätta dig, eller väljer den när du är ledig framför annat. Så låter det ju som att du fortfarande är intresserad utav den. Men kanske vore smart att sälja den och spendera tiden på bättre grejer? 
Enda gångerna jag använder min dator är när jag kollar på youtube eller andra hemsidor, vilket jag lika gärna kan göra på min telefon eller skoldator. Men det är ett tufft val för mig eftersom jag har liksom vuxit upp med datorspel och skit så det kommer bli en väldig stor "identitetsförändring" eller va man nu säger lol.
Personligen skulle jag ju aldrig sälja min stationära dator som nästan är guld värd, eller min laptop, eftersom jag bara använder telefonen att ringa och skicka SMS med. Möjligen ta några bilder med eller en videosnutt.

Frågan är väl vad det är för dator du har dvs vad du har för hårdvara i den och vad du skulle få för den om du sålde den. Tror väl knappast dom slantarna skulle räcka till ett B-kort.