Forumet - Borde jag ta livet av mig?

Borde jag ta livet av mig?

1547 0 25

Frågan är seriös. Jag är ensam och övergiven i denna stora elaka värld, har försökt i många år att få vänner men till stor del går det bara åt helvete, jag har Asperger, ADHD och kunde lika gärna legat död i en kista om det inte hade varit för mina föräldrar. Jag orkar fan inte mycket mer nu...

Spana också in:

det känns som att uppmärksamheten och medlidandet du söker är ganska missriktat, men om du behöver tala ur dig istället så är vi nog många här som skulle lyssna. psykologtid imorgon låter som en bra idé, men du måste ge läkningsprocessen tid för inget kommer förändras på ett möte.


kexchocklad: Frågan är seriös. Jag är ensam och övergiven i denna stora elaka värld, har försökt i många år att få vänner men till stor del går det bara åt helvete, jag har Asperger, ADHD och kunde lika gärna legat död i en kista om det inte hade varit för mina föräldrar. Jag orkar fan inte mycket mer nu...
Vi finns här för dig vännen! Åtminstone jag, tag inte åt dig över vad de elaka skriver till dig..  :) 

klart du inte ska! du är en stark, viktig individ. oavsett om du inte känner det själv så är du det för andra. det är alltid svårt att avgöra hur betydelsefull man egentligen är när man själv ser på sig som värdelös, men jag lovar dig att du fyller en viktig funktion här för väldigt många människor. du ska ingenstans. du har ett helt liv att leva, vännen. förstår att det måste vara jättesvårt att leva med din ADHD och din Asperger, men du kommer att kunna lära dig hantera det på ett bättre sätt med åren. 

håll ut genom det värsta, bara. det är svårt att vara ensam, men du kommer att hitta människor som uppskattar dig och som du vill vara nära. jag kan sätta min högra arm på det. :) 

kram till dig och hoppas att du mår bättre snart.


nykterist: det känns som att uppmärksamheten och medlidandet du söker är ganska missriktat, men om du behöver tala ur dig istället så är vi nog många här som skulle lyssna. psykologtid imorgon låter som en bra idé, men du måste ge läkningsprocessen tid för inget kommer förändras på ett möte.

Missriktat på vilket sätt?

trevlig-snubbe: Undrar vilka idioter som röstade ja, det finns ju vissa sådana men Hjärtlös röstade Nej det känner jag på mig så man ska döma på namnet men det är söker någon som verkligen inte bryr sig eller tycker något. Hjärtlös är inte ens Hjärtlös!
Ja, försökte prata med personen också. Gick tyvärr inte så bra då jag inte ville ge ut min fb men jag hoppas verkligen inte att det gått så illa att döden blev sista utvägen..
Tack för dina ord.