Forumet - Borde man göra dödshjälp lagligt?

Borde man göra dödshjälp lagligt?

3393 1 33

Spana också in:

Om dödshjälp blir lagligt kommer man inte få välja hur man dör. Troligen så blir man dödad precis som de med dödsstraff i USA. 

Jag tycker man ska lagligt kunna få dödshjälp om man har rimliga skäl till det. Att vara deprimerad i de yngre tonåren är ingen anledning. Däremot finns det de med jobbiga sjukdomar osv. 

JamezK :
Jag tycker att man själv måste få bestämma om man vill avsluta sitt liv eller inte.
Men samtidigt skulle jag inte kunna agera assistent i detta. Å andra sidan kan man med en enkel sökning på google finna många smärtfria sätt att ta sitt liv... En jävla kostnad för samhället också


klart man får bestämma själv om man vill dö eller inte och om man vill ha hjälp. men folk som begår skruvade brott och gör det om och om igen som t.ex seriemord och pedofili borde ta och sätta sig i elektriska stolen för att vi ska få uppnå trygghet utan dessa rastlösa människor som förgriper sig på våra barn.

vill man dö smärtfritt borde man nog inte hoppa från taket. fallet är så otroligt hårt att man kan tappa sin hela arm eller bryta av ryggraden, visst går det väl snabbt men vill man verkligen spendera sina sista få minuter av fruktansvärd smärta? kan rekommendera (lås mig inte) ett skott i huvudet, det är ett ganska smärtfritt sätt att dö på om man träffar rätt, fort går det också.