Aviseringar
Rensa alla

Borde spice förbjudas?


Fkpaw:

förhoppningsvis så räcker la det

nej, det räcker inte. det enda åt det hållet som "hjälper" är en rättssäkerhetsvidrig och fascistisk kategorisk lagstiftning emot allting okänt.

eller så legaliserar man cannabis. problem solved.


   
SvaraCitera

also: legalisera cannabis.


   
SvaraCitera

Gamlefarbror Pastill
legalisera cannabis

Gamlefarbror Pastill: legalisera cannabis

Gamlefarbror Pastill:
eller så legaliserar man cannabis

Gamlefarbror Pastill: also: legalisera cannabis.


   
SvaraCitera

time: a, absolut!


   
SvaraCitera

time: a, absolut!


   
SvaraCitera

the pepparkaka:

varför det, är du dum i huvudet eller något


   
SvaraCitera

Gamlefarbror Pastill: nej, det är helt idiotiskt.

legalisera cannabis så försvinner nästan all problematik med "spice" (som inte är "en drog" utan en ofrånkomlig exploatering av inhuman och världsfrånvänd narkotikalagstiftning, vilken inbegriper kontinuerlig marknadsetablering av nya okända potentiellt livsfarliga substanser)


   
SvaraCitera

time: Ja, absolut!

Och legalisera cannabis. 


   
SvaraCitera
mynona

Som jag förstått saken är en orsak till varför det är så farligt att innehållet förändras för varje gång en viss sammansättning förbjuds, och därmed bildar förbudet ett slags ond cirkel med tillverkarna och spice's konsekvenser. 


   
SvaraCitera

för några år sen dog typ ingen av "spice" så regeringen blev tvungen att vidta åtgärder för att ändra på detta genom att förbjuda och därigenom göra substanserna farligare och farligare. great job!


   
SvaraCitera

mynona: Som jag förstått saken är en orsak till varför det är så farligt att innehållet förändras för varje gång en viss sammansättning förbjuds, och därmed bildar förbudet ett slags ond cirkel med tillverkarna och spice's konsekvenser.

mm.


   
SvaraCitera

det är viktigare att droger ska förbjudas än att de ska vara ofarliga. Glad


   
SvaraCitera

Nej, jag ser ingen anledning till att någon drog överhuvudtaget skall förbjudas.


   
SvaraCitera

Spice må vara ett fördärv men vid ett förbud så skulle man ändå lätt kunna komma runt lagstiftningen genom att bara tillverka något nytt snarlikt eller bara skifta några ingridienser men ändå få samma effekter.

Anledningen till att folk öht röker spice är för att cannabis är olagligt och mer svåråtkomligt. De kan fortfarande röka det och ha ett normalt fungerande arbetsliv vid sidan av.

Vill man kringgå problematiken med spice får man börja tala om att legalisera cannabis istället. Förmodligen kommer nästan alla spicerökare över en natt att då lägga av med skiten och gå över till att röka cannabis.

Men så efterbliven som vår hållning inom narkotikapolitiken är lär väl det väl ta ett tag innan våra politiker begriper detta simpla faktum. Fler måste alltså dö eller bli skadade för livet innan detta problem ska vara värt att ta tag i. 


   
SvaraCitera

Inte värt besväret att röka sånt skit. Har aldrig haft uppskattat RC särskilt mycket dock.


   
SvaraCitera