Forumet - Borde Umare blogga istället för "bloggarna"?

Borde Umare blogga istället för "bloggarna"?

6916 1 95
På Um finns det en bloggfunktion, som har ett litet problem, bloggare utan någon anknytning till Um skriver bloggar. Effekten är att bloggarna är väldigt opopulära, tex den bloggen med mest kommentarer har 3 stycken, och de två senaste har haft noll.
Detta är motivationen till mitt förslag att åtminstone testa "riktiga" Um bloggar som faktiskt är medlemmar på sidan, då de har större anknytning till gemenskapen. Det hade kunnat genomföras på test, med tex en/flera utvalda Umare som under en testperiod bidrog med bloggar.

Tycker du det är ett bra förslag

Spana också in:


Edinburgh:
Nja, hela plattformen byggdes väl om från grunden och då rök väl det som inte kunde motiveras budgetmässigt(?). Tror inte någon funktionalitet har byggts och sedan försvunnit. 
Aha okej. Ganska önsketänkande från min sida då. Vet du om det snackats något om att ge varje användare möjlighet till blogg? 

Niklas: Aha okej. Ganska önsketänkande från min sida då. Vet du om det snackats något om att ge varje användare möjlighet till blogg?
Hade varit ett rätt stort beslut då med tanke på vad det skulle kosta att bygga ut bloggfunktionen då för att tillåta medlemmar – i dagsläget används ju nyhetsfunktionen/huvudbloggen som "gemensam" blogg för alla. 

Man tänker inte på det själv men det är en hel del trafik på UM som inte har något alls med forumet att göra, så vi får väl se hur det går med våra nuvarande skribenter. :)