Forumet - Borde vi legalisera marijuana?

Borde vi legalisera marijuana?

3104 0 95

Spana också in:

my eyes are red, i've been burning, i've been burning, hear the reason why

my eyes are red

i''ve been workin all day and this me a wait for pass me the blunt and the rolling paper imma get high as a bird high as a skyscraper 

min blomma hon är fin, en stark stolt planta som håller sig vid liv så släpp henne fri så hon kan leva var hon vill för alla hennes vänner dom blir tagna på urin och vilken stiil, operation gås kan ta ledigt för mary kommer leva för eviigt, strictly highgrade.

källarens drottning, örternas ört, tänk så många män o kvinnor hon förfört, rätt ört rätt ört, coolar mina nerver på stört, rätt ört rätt ört, gör mig lugn o fin som en mört

osv


ennie: väldigt annorlunda åsikt. nästan alla här tror att ingen dör av det och att det skulle bli mindre skador från det om det var lagligt

Hört talas om haschpsykoser? Samt att de flesta efter att ha provat cannabis går övre till tyngre droger för att testa sina gränser ytterligare. För att inte tala om de indirekta dödsfallen genom all droghandel.AddeGranberg: Så bara för att vissa går över till kokain eller liknande efter att ha provat weed betyder det att alla gör det?

De flesta gör det och det är skäl nog att förbjuda det. Sedan kan man skadas av cannabis också. Fråga vilken läkare/sjuksköterska som helst.

Armani: Hört talas om haschpsykoser? Samt att de flesta efter att ha provat cannabis går övre till tyngre droger för att testa sina gränser ytterligare. För att inte tala om de indirekta dödsfallen genom all droghandel.
om vi för sakens skull tänker oss att  stämmer så är det ändå bara ett problem pga att det är olagligt, annars skulle cannabisrökare inte ha en naturlig inkörtsport till andra tyngre droger då de ej skulle behöva befatta sig med kriminella. samma sak med indikrekta dödsfall inom droghandeln. att droghandeln är olaglig ger väldigt mycket pengar till kriminella gäng vilket gör att du kan fortsätta/utvidga sin verksamhet. 
vad fan är en haschpsykos?