Forumet - Borgare eller sosse?

Borgare eller sosse?

7705 2 116

Let's dra igång ungdomsvalet 2013!

Senast ändrad 29 May 2013, 14:05 av André Vifot Haas

Spana också in:


djupaste: Känns som internet idag bara består av extrem höger och extrem vänster. Dock brukar ju inte extremhögern hänga här så resultatet kommer nog inte bli så överraskande...
Resultatet kommer att  bli missvisande ändå; inom vilken kategori faller extremhöger och extremvänster? Inom Annat kan det mesta räknas in. 
Meh, extremvänstern vet att deras små små partier inte har inte chans så därför faller deras röster på vänsterpartiet. Samma sak med extremhögern och sverigedemokraterna. När jag lade till kategorin "annat" tänkte jag mer på FI och Kalle-Anka partiet.
passe aro :
Resultatet kommer att  bli missvisande ändå; inom vilken kategori faller extremhöger och extremvänster? Inom Annat kan det mesta räknas in. 


Johansson: Vad jag babblar om? Du sa ju tidigare att moderaterna är dom nya sossarna ju. Så vad är då socialdemokraterna..?

Nej, det sa jag inte. learn2read.

SAP har övergivit sin tidigare politik och ideologi sedan länge - och för numera inte den politik de, en gång i tiden, stod för. 

Om det är någon av riksdagspartierna som för en socialdemokratisk politik anno lite av en klassisk stil så är det Vänsterpartiet.

djupaste: Meh, extremvänstern vet att deras små små partier inte har inte chans så därför faller deras röster på vänsterpartiet. Samma sak med extremhögern och sverigedemokraterna. När jag lade till kategorin "annat" tänkte jag mer på FI och Kalle-Anka partiet.

Så "extremhöger" och "extremvänster" är SD och V?